Support system για παίκτες τύπου Εμμανουηλίδη

Support system για παίκτες τύπου Εμμανουηλίδη

Το κόλλησε το γκολάκι του χθες με την Εθνική Ελπίδων ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης που γνωρίζει ότι πρέπει να ξεπεράσει πολλούς σκοπέλους για να βρει πρωταγωνιστικό ρόλο στον φετινό Παναθηναϊκό.

Καλοπροπονημένο παιδί, σπουδαίος όταν του πετούν τη μπάλα σε κενά μέτρα, πολύ καλός σουτέρ (για ρωτήστε και τους παίκτες των απέναντι αν πρόλαβαν να δουν το γκολ που τους έβαλε στη Νέα Σμύρνη), προ εβδομάδων η ΟΥΕΦΑ τον ανέδειξε μέσα στα 50 κορυφαία ταλέντα της ηπείρου μας.

Από τον Σύλλογο περιμένουμε μετά το στοιχειώδες διάστημα προσαρμογής ενός ρούκι (που επειδή θα παίζει στη χάση και στη φέξη δεν θα έχει ρυθμό και μέχρι να βρει λεπτά θα έχει πολλά “πάνω-κάτω”) ο συγκεκριμένος παίκτης να προσεχθεί.

Άλλωστε ο καλός προπονητής κι η σωστά δουλεμένη ομάδα είναι το καλύτερο support system για παίκτη σε αυτή τη φάση και στην ηλικία του Δημήτρη ο οποίος έχει προδιαγραφές, στυλ και σουλούπι να “γράψει πολλά”.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News