Στροφή σε Μαρκοϊσβίλι ο Εξάστερος

Στροφή σε Μαρκοϊσβίλι ο Εξάστερος

Για τη θέση «3» στο «τριφύλλι» κάνουν… στροφή στον Μανουσάρ Μαρκοϊσβίλι…

Ο 30άχρονος Γεωργιανός φόργουορντ αποτελεί μια εξαιρετική λύση για τους «πράσινους» και είναι ένας αθλητής τον οποίο γνωρίζει πολύ καλά και θέλει στην ομάδα ο Αργύρης Πεδουλάκης.

[ads2]

Ο Μαρκοϊσβίλι είναι 30 ετών, έχει ύψος 1.97 και την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην Νταρουσάφακα με την οποία είχε 6.2 πόντους στην Ευρωλίγκα και 7 πόντους στο τουρκικό πρωτάθλημα με 47% ποσοστό ευστοχίας στα σουτ τριών πόντων. Βλέπετε, πρόκειται για έναν εξαιρετικό σουτέρ έξω από τη γραμμή των 6,75μ., ενώ παράλληλα είναι και εξαιρετικός αμυντικός!

Ο Γεωργιανός φόργουορντ έχει αγωνιστεί στην ΤΣΣΚΑ, αλλά και τη Γαλατά. Από το 2013 έχει ανοδική πορεία η καριέρα του. Ως τότε είχε φορέσει την φανέλα της Καντού, της Κίεβ, της Ολίμπια Λιουμπλιάνας και της γερμανικής Μιτελντόιτσερ, ενώ ως ανερχόμενος παίκτης είχε αγωνιστεί και στην Μπενετόν Τρεβίζο.

Το πιθανότερο είναι ο Μαρκοϊσβίλι να αποτελέσει την τέταρτη μεταγραφή του Παναθηναϊκού μετά τους Τζέιμς, Σίνγκλετον και Μπουρούση, με τους «πράσινους» να στρέφουν ακολούθως την προσοχή τους στην ενίσχυση στη θέση «4», χωρίς άγχος και βιασύνη.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News