«Στράβωσε» του Μπόρχα στον Παναθηναϊκό!

«Στράβωσε» του Μπόρχα στον Παναθηναϊκό!

Εκδήλωσε ενδιαφέρον για τον Μιγκέλ Μπόρχα της Παλμέιρας ο Παναθηναϊκός, πριν από 20 μέρες, αλλά τελικά η περίπτωση δεν προχώρησε και εκείνος έκλεισε στην Γκρέμιο.

Οι «πράσινοι» είχαν ξεχωρίσει τον 28χρονο επιθετικό Μπόρχα, ζήτησαν να μάθουν για την προοπτική συνεργασίας αρχικά, με τη μορφή δανεισμού και μετέπειτα, με την αγορά των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή, αλλά δεν έμεινε ευχαριστημένοι από αυτά που άκουσαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newspao.gr, το Τριφύλλι είχε ανάμεσα στις επιλογές του και εκείνη του Μπόρχα, σε περίπτωση που έφευγε κάποιος εκ των Μακέντα ή Καρλίτος. Οι Βραζιλιάνοι ζήτησαν από τον Παναθηναϊκό να καλύψει εξ ολοκλήρου το ενοίκιο του ποδοσφαιριστή, που ανερχόταν στο 1 εκατ. ευρώ, καθώς και την υποχρεωτική ρήτρα αγοράς, σε περίπτωση που έπιανε κάποιον συγκεκριμένο αριθμό συμμετοχών και τερμάτων.

Όπως καταλαβαίνετε, ο Παναθηναϊκός «πάγωσε» μετά το άκουσμα των απαιτήσεων των Λατίνων. Σύμφωνα με το Transfermarkt, η αξία του Μπόρχα ανέρχεται στα 4,8 εκατ. ευρώ!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News