Στραπάτσο πριν τον Εξάστερο!

Στραπάτσο πριν τον Εξάστερο!

Ο Ερυθρός Αστέρας γνώρισε βαριά εκτός έδρας ήττα από την Ιγκοκέα με σκορ 85-65 για την Αδριατική Λίγκα στο ντεμπούτο του Ντέγιαν Ράντονιτς πριν από την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό!

Οι «ερυθρόλευκοι» του Βελιγραδίου ταξίδεψαν στη Βοσνία για τον αγώνα με την Ιγκοκέα που υποχρέωσε τον Ερυθρό Αστέρα μόλις στη δεύτερη ήττα του στην Αδριατική Λίγκα.

Μάλιστα οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 28 πόντους στο φινάλε της τρίτης περιόδου (71-43) κόντρα στους Σέρβους που σούταραν 6/28 τρίποντα (21.4%) στο ντεμπούτο του Ντέγιαν Ράντονιτς ως αντικαταστάτη του Σάσα Ομπράντοβιτς.

Ο Κόρεϊ Ουόλντεν και ο Όγκνιεν Ντόμπριτς πέτυχαν από 10 πόντους έκαστος για τον Ερυθρό Αστέρα που έχει μπροστά του την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στο Βελιγράδι (30/12) για τη 17η αγωνιστική της EuroLeague.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News