Στραματσόνι: Πρέπει να αντιδράσουμε

Στραματσόνι: Πρέπει να αντιδράσουμε

Ο Αντρέα Στραματσόνι δήλωσε πως η ομάδα πρέπει να αντιδράσει χωρίς δικαιολογίες, ενώ στάθηκε και στο γεγονός πως ορισμένοι ποδοσφαιριστές δε στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ιταλός τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου:
[ads2]
«Αν θέλουμε να παλέψουμε για την πρώτη θέση δεν θα πρέπει να χάνουμε παιχνίδια σαν και αυτά. Συναντήσαμε πολλές δυσκολίες, ειδικότερα στην ανάπτυξη του παιχνιδιού. Ορισμένοι ποδοσφαιριστές αξίας έπαιξαν χειρότερα από ό,τι περιμέναμε».

Για το αν υποτιμήθηκε ο αντίπαλος:

«Δεν μπορώ να επιβεβαιώσω αν υποτιμήθηκε σήμερα ο αντίπαλος. Ελπίζω όχι γιατί έχουμε κάνει δουλειά για να έχουμε σωστή αντιμετώπιση σε αυτά τα παιχνίδια. Δεν μπορείς να είσαι στην κορυφή και να χάνεις αυτού του είδους τα παιχνίδια. Σίγουρα είχαμε ένα σουτ σε όλο το παιχνίδι, αλλά κι εκείνοι πέτυχαν γκολ σε φάσεις που θα μπορούσαν να μην έχουν συμβεί. Σίγουρα ο δρόμος είναι μακρύς και είμαστε δυσαρεστημένοι, αλλά έχουμε δρόμο μπροστά μας και είμαστε μόνο δύο βαθμούς από την κορυφή».

Για το τι πρέπει να κάνει η ομάδα μετά την ήττα:

«Πρέπει να αντιδράσουμε χωρίς δικαιολογίες και να βρούμε τι δεν πήγε καλά, τα λάθη μας τι μπορούμε να βελτιώσουμε και ποιοι είναι σε καλύτερη κατάσταση γιατί κάποιοι δεν ήταν».

Για την αλλαγή του Ρινάλντι στο τέλος:

«Είχαμε στο παιχνίδι τέσσερις παίκτες, τους Εμποκού, Βιγιαφάνιες, Λέτο και Μπεργκ και κάποιες φορές δεν είναι καλό να παίζεις με πολλούς κεντρικούς επιθετικούς. Κάποιοι ποδοσφαιριστές δεν ήταν σε καλή κατάσταση και δεν έκανα νωρίτερα την αλλαγή διότι δεν ήξερα αν θα μπορούσαν να ολοκληρώσουν το παιχνίδι. Ο Μπεργκ είχε ρυθμό στον αγώνα και πίστευα ότι θα μπορούσε να κάνει κάτι».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News