Στραματσόνι ο… Ελληνοφάγος!

Στραματσόνι ο… Ελληνοφάγος!

Η αίσθηση που έχει διαμορφωθεί στους φίλους του Παναθηναϊκού και όχι μόνο, είναι ότι ο Αντρέα Στραματσόνι δεν πολυσυμπαθεί (πάντα σε αγωνιστικό επίπεδο) τους Έλληνες ποδοσφαιριστές.

Άλλωστε τους εφτά μήνες που είναι στο τιμόνι των «πράσινων» είναι αλήθεια ότι έχει εξαφανίσει τους περισσότερους, ενώ και… μεταγραφικά η εισήγηση του είναι αρνητική για τους περισσότερους από το υπάρχων ρόστερ!

[ads2]

Δείτε το σκεπτικό του Ιταλού τεχνικού:

 ÖÏÕÓÔÅÑ ÊÏÕÔÑÏÕÌÐÇÓ ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ - ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ FUSTER KOUTROUBIS OLYMPIAKOS - PANATHINAIKOS (SUPERLEAGUE 2015-2016)

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΗΣ (32 συμμετοχές- Πρωτάθλημα 24, Κύπελλο 4, Ευρώπη 4):

Παρά το γεγονός ότι κατά τη διάρκεια της σεζόν ακούστηκε και γράφτηκε ότι είναι… φευγάτος (υπήρξε και ενδιαφέρον της κυπριακής Ομόνοιας), ο Έλληνας μέσος εξελίχθηκε σε βασικό στέλεχος είτε ως κεντρικός αμυντικός είτε ως μέσος!

Μάλιστα ήδη γράφτηκε ότι ο Παναθηναϊκός θέλει να του επεκτείνει το συμβόλαιο.

Πάντως με δεδομένο ότι το «τριφύλλι» αναζητεί αμυντικό μέσο, αλλά και έναν κεντρικό αμυντικό, δεν φαίνεται να υπολογίζεται για βασικός…

 

kaltsas

ΝΙΚΟΣ ΚΑΛΤΣΑΣ: (27 συμμετοχές- Πρωτάθλημα 20, Κύπελλο 6, Ευρώπη 1): 5 γκολ

Κατά γενική ομολογία είναι αδικημένος. Όχι πως δεν πήρε ευκαιρίες, αλλά ακόμη και όταν τις πήρε, η αντιμετώπιση που είχε ήταν… αρνητική! Είναι ξεκάθαρο ότι ο Ιταλός δεν τον θέλει και έφτασε στο σημείο να δηλώσει ότι δεν «κόλλαγε» στο σύστημα λόγω της παρουσίας των Μπεργκ και Λέτο!

Ο πρώην επιθετικός της Βέροιας θέλει να φύγει (ως ελεύθερος)…

 

taularidis olympiakos

ΣΤΑΘΗΣ ΤΑΥΛΑΡΙΔΗΣ (26 συμμετοχές- Πρωτάθλημα 19, Κύπελλο 3, Ευρώπη 4):

Παρά το γεγονός ότι κατέγραψε πολλές συμμετοχές είναι ξεκάθαρο ότι δεν υπολογίζεται ως βασικός, αλλά ως… τέταρτη επιλογή για τα μετόπισθεν.

fortounis lagos olympiakos panathinaikos

ΤΑΣΟΣ ΛΑΓΟΣ (25 συμμετοχές- Πρωτάθλημα 15, Κύπελλο 6, Ευρώπη 4):

Από τη στιγμή που «φαγώθηκε» ο Εσιέν, ο Στραματσόνι έδειχνε να προτιμάει τον Ζέκα ως αμυντικό χαφ και σε κάποια παιχνίδια τον Κουτρουμπή. Ήρθε και ο τραυματισμός και έμεινε εκτός ομάδας. Θα πρέπει να παλέψει πολύ για να είναι στην… 18αδα της επόμενης σεζόν.

klonaridis

ΒΙΚΤΩΡΑΣ ΚΛΩΝΑΡΙΔΗΣ (24 συμμετοχές- Πρωτάθλημα 16, Κύπελλο 6, Ευρώπη 2):

Μια ακόμη περίπτωση που σηκώνει πολύ συζήτησης. Είναι ξεκάθαρο ότι μιλάμε για έναν ρολίστα που μπορεί να προσφέρει σε ανοιχτό γήπεδο (αντεπιθέσεις). Από τη στιγμή που ο Στραματσόνι δήλωσε ότι εάν ήταν στο χέρι του θα τον έδινε δανεικό, είναι λογικό να ψάχνεται (ο ίδιος) να φύγει. Γι’ αυτό άλλωστε ήταν αρνητικός στην πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του που τελειώνει σ’ έναν χρόνο!

ÌÁÑÉÍÁÊÇÓ ×ÁÍÔÉ ÇÑÁÊËÇÓ - ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ MARINAKIS HANTI IRAKLIS - PANATHINAIKOS (SUPERLEAGUE 2015-2016)

ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ (17 συμμετοχές- Πρωτάθλημα 14, Κύπελλο 3, Ευρώπη 0):

Παρά το γεγονός ότι ημερών Στραματσόνι, του ανανεώθηκε το συμβόλαιο (2017), δεν κέρδισε την εμπιστοσύνη του Ιταλού τεχνικού. Το παράδοξο στη δική του ιστορία είναι ότι μόλις έδειξε ν’ ανεβαίνει (στο ματς με τη Βέροια), τον πέταξε εκτός για χατήρι του… Βέμερ. Μετά ήρθε και ο Μέστο και «σβήστηκε» από τον χάρτη.

Εάν αποκτηθεί ο Κιβρακίδης είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα φύγει.

blaxodimos1

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΛΑΧΟΔΗΜΟΣ (9 συμμετοχές- Πρωτάθλημα 8, Κύπελλο 1, Ευρώπη 0):

Από τις περίεργες περιπτώσεις, αφού ουδείς μπορεί να πει με ασφάλεια, εάν ο πρώτην επιθετικός του Ολυμπιακού μπορεί να βοηθήσει ή θα περάσει και δεν θ’ ακουμπήσει. Ο Στραματσόνι τον διαχειρίστηκε, όπως πολλούς άλλους, με λανθασμένο τρόπο και έτσι δεν γνωρίζουμε που θα πρέπει να βάλουμε τον πήχη…

kotsolis

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΟΤΣΟΛΗΣ (7 συμμετοχές- Πρωτάθλημα 0, Κύπελλο 5, Ευρώπη 2):

Ο Έλληνας πορτιέρο, ο οποίος ανανέωσε το συμβόλαιό του, θεωρείται η… Τρίτη λύση πίσω από Στιλ και Βλαχοδήμο. Έμεινε λόγω εμπειρίας και καλής σχέσης με τους συμπαίκτες του στα αποδυτήρια.

xouxoumis

ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΧΟΥΧΟΥΜΗΣ (4 συμμετοχή- Πρωτάθλημα 2, Κύπελλο 2, Ευρώπη 0):

Από τους πιο αδικημένους. Ελάχιστες ευκαιρίες. Χαμένος πίσω από τον Πράνιτς και τον Νάνο, μετά από μια σεζόν (2014-15), όπου είχε δείξει καλά στοιχεία. Το πιθανότερο είναι να φύγει, αφού οι «πράσινοι» αναζητούν αριστερό μπακ για βασικό!

lamprou

ΛΑΖΑΡΟΣ ΛΑΜΠΡΟΥ: (2 συμμετοχές- Πρωτάθλημα 0, Κύπελλο 2, Ευρώπη 0): Ο μικρός αρνήθηκε να υπογράψει νέο συμβόλαιο και λογικά θα κουνήσει μαντήλι για άλλες… γειτονιές!

blaxodimos8

ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΒΛΑΧΟΔΗΜΟΣ (1 συμμετοχή- Πρωτάθλημα 1, Κύπελλο 0, Ευρώπη 0): Ήρθε με πολλές προσδοκίες και λογικά θα έχει κάποιες ευκαιρίες την επόμενη σεζόν.

giannakopoulos

ΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ (1 συμμετοχή- Πρωτάθλημα 1, Κύπελλο 0, Ευρώπη 0): Μετά την παραμονή Κοτσόλη είναι πιθανό να αποχωρήσει…

donis

ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΩΝΗΣ: (0 συμμετοχή- Πρωτάθλημα 0, Κύπελλο 0, Ευρώπη 0): Μετά από μια «γεμάτη» σεζόν (2014-15), φέτος για κάποιο λόγο που δεν μάθαμε ποτέ, τέθηκε εκτός πλάνων. Δόθηκε δανεικός στη Λουγκάνο, χωρίς να πάρει μεγάλο χρόνο συμμετοχής.

Είναι πιθανό να δοθεί ξανά δανεικός ή να παραχωρηθεί…

sportfm.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News