Στραματσόνι: "Δεν έχουμε παίκτη σαν τον Λέτο"

Στραματσόνι: "Δεν έχουμε παίκτη σαν τον Λέτο"

Ο Ιταλός προπονητής του Παναθηναϊκού έπλεξε το εγκώμιο του Αργεντινού άσου εστιάζοντας στα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του και το χαρακτήρα νικητή που διαθέτει.

Απόλυτα ικανοποιημένος είναι ο Αντρέα Στραματσόνι από την επικείμενη απόκτηση του Σεμπαστιάν Λέτο στον Παναθηναϊκό.

[ads2]

Αναλυτικά ο Ιταλός προπονητής δήλωσε στην κάμερα της NOVA τα εξής:

«Γνωρίζω τον Λέτο και μίλησα μαζί του όταν ο πρόεδρος μου είπε ότι υπάρχει η πιθανότητα να τον αποκτήσουμε. Είμαι πολύ χαρούμενος!

Με κάθε σεβασμό στους οπαδούς, είμαι χαρούμενος γιατί είναι ένας πολύ καλός παίκτης.

Μου αρέσει που τον αγαπούν οι οπαδοί μας, όμως εάν είναι εντάξει και ο γιατρός πει ότι είναι καλά, τότε είναι ένας παίκτης και ένας άνθρωπος που μπορεί να βοηθήσει την ομάδα μας.

Και θα είμαι χαρούμενος αν όλα πάνε καλά. Ο Λέτο δεν ήταν στα μεταγραφικά μας πλάνα, γιατί η περίπτωσή του προέκυψε τις τελευταίες ημέρες, όμως κατά τη γνώμη μου δεν έχουμε κάποιο παίκτη με τα χαρακτηριστικά του.

Μου αρέσει να διαθέτω ποιοτικούς παίκτες με χαρακτήρα. Υπάρχουν ήδη πολλοί τέτοιοι παίκτες στην ομάδα και μπορεί να προστεθεί άλος ένας. Γνωρίζει πολύ καλά τον Παναθηναϊκό και πως να κερδίσεις εδώ».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News