Στράμα: «Θα τους απαντήσετε ξανά στο γήπεδο»

Το σύστημα που δοκίμασε ο Στραματσόνι

Ο Αντρέα Στραματσόνι ετοιμάζει για… μάχη τους ποδοσφαιριστές του ενόψει της ρεβάνς με την Μπρόντμπι, μετά και την επιτηδευμένη προσπάθεια των Δανών να δημιουργήσουν κλίμα!

Έχουν καταλάβει όλοι στο τριφύλλι ότι το… κόλπο των Δανών έχει να κάνει με το πολεμικό κλίμα που θέλουν να δημιουργήσουν, με στόχο να εκνευρίσουν τους Πράσινους…

[ads2]

Δεν είναι καθόλου τυχαίο πως θυμήθηκαν την δήθεν «ρατσιστική επίθεση», όχι μόλις τελείωσε ο αγώνας, αλλά έπειτα από 40 λεπτά! Η προπαγάνδα σε όλο της το μεγαλείο…

Ο Αντρέα Στραματσόνι, βλέποντας τα όσα κωμικά γίνονται, προσπάθησε να προετοιμάσει τους ποδοσφαιριστές του, με τη χθεσινή του ομιλία στο Κορωπί.

«Μετά τα παιχνίδια που έκαναν με τη Χέρτα, ήρθαν στην Αθήνα με μεγάλη αυτοπεποίθηση, πιστεύοντας ότι θα πάρουν αποτέλεσμα. Είδαν ότι τα πράγματα δεν είναι έτσι και τρελάθηκαν. Είναι ξεκάθαρο πως θέλουν να μετατρέψουν τη ρεβάνς σε πόλεμο και θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για κάτι τέτοιο. Ο τρόπος που αντιδρούν φανερώνει το γεγονός ότι τους εκνευρίσατε με την ανωτερότητά σας στο γήπεδο. Θα τους απαντήσετε ξανά στο γήπεδο. Μην παρασυρθείτε από την ατμόσφαιρα. Να είμαστε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας και προσγειωμένοι. Οποιος πιστεύει ότι έχουμε προκριθεί, θα μείνει εκτός».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News