Στράμα: Τα παιχνίδια δε τελειώνουν όταν ο αντίπαλος μένει με 10

Στράμα: Τα παιχνίδια δε τελειώνουν όταν ο αντίπαλος μένει με 10

Στη συνέντευξη τύπου, ο Αντρέα Στραματσόνι στάθηκε στις δυσκολίες που είχε το σημερινό παιχνίδι, αλλά και στην κούραση της ομάδας.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ιταλός τεχνικός στη συνέντευξη τύπου:
[ads2]

Σας προβληματίζει αυτό το κενό που είχε ο Παναθηναϊκός μετά την μείωση του σκορ;

“Όπως είπα και πριν κάναμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο χάνοντας αρκετές ευκαιρίες. Είχα πει στους παίκτες μου ότι πρέπει να πούμε με την σωστή προσέγγιση και μπήκαμε και σκοράραμε δυο γκολ. Και στο δεύτερο μέρος μπήκαμε καλά αντιμετωπίσαμε σωστά το ματς μετά την κόκκινη κάρτα ίσως κάποιοι θεώρησαν ότι το ματς τελείωσε αλλά δεν είχε τελειώσει και είναι δύσκολο όταν χάνεις τον ρυθμό να τον βρεις ξανά”.

Αν η ΑΕΚ δεν κερδίσει ο Παναθηναϊκός θα είναι μόνος πρώτος μετά από καιρό, θα μπορέσει να το διαχειριστεί αυτό μέχρι το τέλος;

“Είμαι νέος αλλά όχι τόσο νέος ώστε να μην γνωρίζω ότι δεν πρέπει να κοιτάς από τώρα την βαθμολογία. Σίγουρα είμαι χαρούμενος. Μας δίνει κίνητρο, ψυχολογία αλλά είναι πολύ νωρίς ακόμα για να κοιτάμε την βαθμολογία”.

Ο Παναθηναϊκός είναι σε μια καλή κατάσταση και στην Θέλτα έπρεπε να πάρει το ματς, είναι καλό που έρχεται η διακοπή λόγω των αρκετών τραυματισμών ή κακό;

“Είναι καλό γιατί έχουμε πολλούς παίκτες που δεν είναι σε καλή κατάσταση. Και δυστυχώς έχουμε πρόβλημα στις ίδιες θέσεις, στις πλευρές και στο κέντρο. Οπότε τώρα θα υπάρξει ο χρόνος ώστε να αποθεραπευτούν οι ποδοσφαιριστές”.

Είναι δική μας εντύπωση πως ο Μπεργκ ήταν πολύ κουρασμένος;

“Ναι στο τέλος ήταν πολύ κουρασμένος και είχα στο μυαλό μου να τον αλλάξω με τον Ρινάλντι. Αλλά χάσαμε την πρώτη αλλαγή και όλο το πλάνο να δώσω ανάσες στον Μπεργκ, στον Λεντέσμα και στον Ζέκα ενώ προέκυψε και το πρόβλημα με τον Γουακάσο και όπως είπα και πριν είναι καλό για να αποθεραπευτούν οι παίκτες”.

Θα μας πείτε και για το ντεμπούτο του Ρέις;

“Έκανε ένα καλό παιχνίδι. Δεν ήταν εύκολο να μπει ξαφνικά. Σίγουρα είναι ένα διαφορετικό δεξί μπακ. Του έδωσα συγχαρητήρια επειδή δεν είναι εύκολο να κάνεις ντεμπούτο στην Λεωφόρο”.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News