Στράμα: "Ο Λεντέσμα είναι ο ... εγκέφαλός μας"

Στον κόσμο του ο Στραματσόνι

Ικανοποιημένος με την εικόνα της ομάδας του στο φιλικό ματς με τη Φενέρμπαχτσε, αλλά και την παρουσία των νεοαποκτηθέντων εμφανίστηκε ο Αντρέα Στραματσόνι με δηλώσεις του στο novasports.gr.

Ο τεχνικός του Τριφυλλιού σχολιάζει την αλλαγή συστήματος και τη χρησιμοποίηση τριών κεντρικών αμυντικών, ενώ εκφράζει την αισιοδοξία του για τη νέα σεζόν.

[ads2]

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αντρέα Στραματσόνι:

Για την αλλαγή τακτικής και τη χρησιμοποίηση τριών κεντρικών αμυντικών στο φιλικό παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε: 

” Αυτό που είπα στους παίκτες, ήταν ότι την περσινή σεζόν δεν είχαμε το χρόνο για να δουλέψουμε σε παρόμοια τακτική. Όμως υποθέτω ότι φέτος, ίσως να χρειαστεί να αγωνιστούμε έτσι στα πιο σημαντικά παιχνίδια. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι γινόμαστε πιο αμυντικοί. Παίξαμε επιθετικά στο παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε και είχαμε τον έλεγχο του αγώνα στο μεγαλύτερο διάστημα. Ήταν ένα καλό και θετικό τεστ και έχουμε πλέον άλλο ένα “όπλο”, το οποίο μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε “.

Για το αν σκέφτεται να …μονιμοποιήσει το  4-3-2-1: 

” Το τεστ ήταν θετικό. Ασφαλώς και δεν μπορούμε να είμαστε 100% ικανοποιημένοι, όμως ήταν ένα φιλικό παιχνίδι και το ματς άλλαξε πολύ στο δεύτερο ημίχρονο. Στο διάστημα που είχαμε δυνάμεις, ο Παναθηναϊκός ηγήθηκε του παιχνιδιού και θα μπορούσε να είναι μια επιλογή, αν και περιμένουμε όλους τους παίκτες. Η αντίδραση της ομάδας σε αυτή την ιδέα ήταν πολύ θετική “.

Για τη θετική παρουσία των νεοαποκτηθέντων: 

” Όλοι οι παίκτες δουλεύουν σκληρά και όχι μόνο οι νέες μεταγραφές. Ο Ιμπάρμπο άρχισε να δείχνει τις ικανότητες του και μπορεί να γίνει πολύ καλό δίδυμο μαζί με τον Μάρκους (Μπεργκ). Επίσης ο Χουλτ έδειξε τις δυνατότητες του, αλλά και ο Λεντέσμα. Βέβαια στην περίπτωση του Λεντέσμα, ο παίκτες χρειάζεται χρόνο. Είναι το “μυαλό” της ομάδας και πλέον έχουμε την επιλογή για μακρινές πάσες, αλλά και τις στημένες φάσεις, καθώς έχασε μια ευκαιρία. Πάντως, θέλω να σημειώσω πως όλοι έκαναν καλό παιχνίδι. Για να είμαι ειλικρινής, είμαι αρκετά αισιόδοξος, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά. Έχουμε μπροστά μας το τελευταίο φιλικό παιχνίδι με τη Τσβόλε και μετά ακολουθεί το Γιουρόπα Λιγκ, το οποίο είναι για εμας ο μεγάλος στόχος της σεζόν “.

πηγή: novasports.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News