Στους καλύτερους παίκτες του πρωταθλήματος οι Λουντ, Βλαχοδήμος, Κουρμπέλης - Τι δήλωσαν

«Χρυσάφι» για Λουντ από εξωτερικό

Βραβεύτηκαν από τη NOVA ως τρεις από τους καλύτερους παίκτες του πρωταθλήματος που ολοκληρώθηκε οι Ρόμπιν Λουντ, Οδυσσέας Βλαχοδήμος και Δημήτρης Κουρμπέλης. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις τους:

Λουντ: «Είναι ωραία να κερδίζεις βραβεία, για εμένα θα ήταν ακόμα καλύτερο, εάν η ομάδα είχε καταφέρει να κερδίσει κάτι αυτή τη σεζόν, γιατί αυτός είναι ο λόγος ο οποίος αγωνιζόμαστε».

Βλαχοδήμος: «’Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτούς που με ψήφισαν, στην ομάδα και τους προπονητές γιατί χωρίς αυτούς δεν θα έπαιρνα αυτό το βραβείο. Για μένα και για όλα τα νεαρά παιδιά είναι μια μεγάλη βοήθεια, όταν αγωνίζεσαι κάθε εβδομάδα μαθαίνεις όλο και κάτι παραπάνω, με βοήθησε πάρα πολύ. Για τους τερματοφύλακες είναι πιο σημαντικό. Προσπάθησα να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό σε κάθε ματς και ευχαριστώ που με ψήφισαν για την best team».

Κουρμπέλης: ”Θέλω να ευχαριστήσω αυτούς που με ψήφισαν και με εμπιστεύτηκαν για να πάρω αυτό το βραβείο, είμαι πολύ περήφανος, είναι τιμητικό για μένα, θα κάνω ότι μπορώ για να κερδίσω ακόμα περισσότερα βραβεία. Είναι πολύ τιμητικό για εμάς τους τρεις παίκτες καθώς καταφέραμε σε μια δύσκολη χρονιά  να πάρουμε αυτά τα βραβεία.”

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News