Στους 1668 τίτλους ο Παναθηναϊκός!

Στους 1668 τίτλους ο Παναθηναϊκός!

Το τμήμα κολύμβησης βετεράνων του Παναθηναϊκού κατέκτησε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα ανοιχτής θαλάσσης που έγινε στα Άσπρα Σπίτια.

Το «τριφύλλι» κατάφερε και πάλι να θριαμβέυσει στη γενική βαθμολογία ανδρών-γυναικών ενώ ήταν δεύτερος στους άνδρες και στις γυναίκες.

Αυτός ήταν ο 1668ος τίτλος του Συλλόγου ενώ έλαμψε και πάλι με την παρουσία της η παγκόσμια πρωταθλήτρια Βίκυ Κουβέλη.

Οι αθλητές και οι αθλήτριες του Παναθηναϊκού πανηγύρισαν την πρώτη θέση και ο ΓΓΑ ανέφερε σχετικά με τη διοργάνωση

«Η παρουσία μας εδώ δεν είναι μόνο ένα μήνυμα στήριξης στη διοργάνωση, αλλά και για το ίδιο το άθλημα που έχει μεγάλες προοπτικές στη χώρα μας και στο κομμάτι του αθλητικού τουρισμού», είπε ο Γιώργος Μαυρωτάς και συνέχισε:

«Δηλώνουμε και τη στήριξή μας στο κίνημα των masters γενικότερα, πιστεύω πως ο αθλητισμός δεν έχει ημερομηνία λήξης, σε αντίθεση με τον πρωταθλητισμό. Αυτό πρέπει να το καταλάβει όλο το αθλητικό κίνημα, και τέτοιες διοργανώσεις που κάνει η Κολυμβητική Ομοσπονδία, πρέπει να κάνουν όλες οι ομοσπονδίες. Να ενεργοποιήσουν τους masters, να συμμετέχουν σε αγώνες, αυτό τους δίνει κίνητρο να αθλούνται και αυτό πρέπει να περάσει σε όλη την κοινωνία. Όσο πιο πολύ αθλούμαστε, τόσο πιο γερές κοινωνίες χτίζουμε».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News