Στόπερ από τα Βαλκανία παρακολουθεί ο Γιοβάνοβιτς για τον Παναθηναϊκό

Στόπερ από τα Βαλκανία παρακολουθεί ο Γιοβάνοβιτς για τον Παναθηναϊκό

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει σηκώσει ήδη μανίκια και ψάχνει από τα Βαλκάνια για στόπερ επιπέδου Σένκεφελντ και Βέλεθ, ώστε να ενισχυθεί η αμυντική γραμμή του Παναθηναϊκού. 

Ο Σέρβος προπονητής δείχνει πως με το «καλημέρα» έχει εντοπίσει τα προβλήματα στο ρόστερ του Παναθηναϊκού.

Πέρα από το μεσοεπιθετικό κομμάτι (εκεί φαίνεται πως θα δαπανηθούν τα περισσότερα χρήματα), κοιτάζει με προσήλωση τι θα γίνει και στην άμυνα. Βέλεθ και Σένκε είναι ποιοτικοί παίκτες, όμως, είχαν τραυματισμούς και ο πράσινος τεχνικός θέλει να ισχυροποιήσει το κέντρο της άμυνας με την έλευση ενός ποδοσφαιριστή με αντίστοιχες δυνατότητες.

Το newspao.gr αποκαλύπτει πως ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού παρακολουθεί τις περιπτώσεις των Σίνισα Σανίτσανιν και Σάσα Ίβκοβιτς. Αμφότεροι βρίσκονται στη λίστα του με τους υποψήφιους στόπερ και ενδέχεται να απασχολήσουν το Τριφύλλι.

Ο πρώτος είναι, μάλιστα, περιζήτητος, καθώς έχει τραβήξει το ενδιαφέρον, τόσο από την Παρτιζάν, όσο και από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια ο Βόσνιος αμυντικός αγωνίζεται στη Βοϊβοντίνα και πέρσι, έκανε καλή χρονιά με 19 συμμετοχές, 3 γκολ και 1 ασίστ.

Αναφορικά με τον Σέρβο αμυντικό, Σάσα Ίβκοβιτς, εκείνος, τελευταία, αγωνίστηκε στην Μπανίγιας με παρελθόν στις Μάριμπορ, Άσντοντ και Παρτιζάν. Φέτος, έκανε 26 συμμετοχές στα ΗΑΕ, ενώ πέτυχε και ένα τέρμα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News