«Stop» Βόλου στους οπαδούς του Παναθηναϊκού!

Παράπονα για τη διαιτησία στη Λεωφόρο ο Βόλος: «Ζητάμε ξένους διαιτητές με τις μεγάλες ομάδες»

Βόλος-Παναθηναϊκός: Με αφορμή την αναμέτρηση με τον Άρη στις 2 Οκτωβρίου, ο ΝΠΣ Βόλος ενημερώνει πως στο εν λόγω ματς αλλά και σ’ αυτά με Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, θα έχουν δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο μόνο οι κάτοχοι διαρκείας.

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Βόλος ενημερώνει τους φίλους της ομάδας, ότι η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας θα συνεχιστεί μέχρι το Σάββατο 1 Οκτωβρίου.

Υπενθυμίζεται, ότι αρχής γενομένης από τον αγώνα της 2ας Οκτωβρίου με αντίπαλο τον Αρη αλλά και στις εντός έδρας αναμετρήσεις με Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό ΔΕΝ θα εκδοθούν εισιτήρια αγώνα, παρά μόνο στην περίπτωση που η φιλοξενούμενη ομάδα ζητήσει επίσημα εισιτήρια για τις ανάγκες των φιλάθλων της.

Ως εκ τούτου στις εξέδρες του Πανθεσσαλικού θα έχουν δικαίωμα εισόδου ΜΟΝΟ οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας.

Οι φίλοι του Βόλου μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια διαρκείας τους από τα γραφεία της ΠΑΕ στο Πανθεσσαλικό στάδιο, καθημερινά από τις 9.00 π.μ. έως τις 5.00 μ.μ.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 24210 27671

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News