«Στοπ» στον ατζέντη του Καρλίτος ο Παναθηναϊκός!

Προκαλεί... το «διπλό» του Παναθηναϊκού στη Λαμία!

Δεν ανταποκρίθηκε θετικά στο αίτημα του ατζέντη του Καρλίτος ο Παναθηναϊκός να αποχωρήσει ως ελεύθερος από το σύλλογο.

Ο εκπρόσωπος του Ισπανού επιθετικού ζήτησε από το Τριφύλλι να μείνει ελεύθερος ο πελάτης του, προκειμένου να συνεχίσει αλλού την καριέρα του, σύμφωνα με πληροφορίες του newspao.gr, ωστόσο, οι «πράσινοι» έχουν ξεκάθαρη στάση πάνω στο θέμα.

Του μετέφερε, λοιπόν, η πλευρά του Τριφυλλιού πως ο Καρλίτος, ακόμα κι αν δεν αποχωρήσει αυτό το καλοκαίρι με κανονική μεταγραφή, θα υπολογίζεται έστω και σαν τρίτος επιθετικός, και του ξεκαθάρισε πως δεν γίνεται ο 2ος σκόρερ – ασίστερ της ομάδας να φύγει με ελεύθερη μεταγραφή σε αυτή τη φάση.

Γενικότερα, ο Παναθηναϊκός δεν σκοπεύει να χάσει κάποιο περιουσιακό στοιχείο, δίχως να βάλει χρήματα στο ταμείο του. Οπότε, αν ο Καρλίτος θέλει να βρει άλλη ποδοσφαιρική στέγη, θα πρέπει να βρει πρόταση που θα ικανοποιήσει το Τριφύλλι.



Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News