«Στοπ» Αυγενάκη στους οπαδούς: Κλείνει τα πέταλα του ΟΑΚΑ στον τελικό Κυπέλλου!

Απάντηση Αυγενάκη στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός: «Η Πολιτεία δεν εκβιάζεται»

Μπλέξιμο υπάρχει σχετικά με την παρουσία φιλάθλων στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, μιας και ο Λευτέρης Αυγενάκης έσπευσε να απαγορέψει την πώληση μεμονωμένων εισιτηρίων στα πέταλα, βάζοντας επί της ουσίας «μπλόκο» στους οπαδούς του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ.

Με βάση τη νέα απόφαση του Αυγενάκη προστίθεται προστίθεται η φράση : «καθώς και του Κυπέλλου Ελλάδος ποδοσφαίρου» και στο τέλος των πρώτων εδαφίων των άρθρων 1 και 2, μετά από την εντός παρενθέσεως λέξη «(«διαρκείας»)» προστίθεται η φράση : «και στα οποία, κατά τη διαμορφωμένη επί σειρά ετών πρακτική, συγκεντρώνονται και παρακολουθούν τους αγώνες των γηπεδούχων ομάδων οι φίλαθλοί τους που είναι μέλη λεσχών φιλάθλων με την έννοια του άρθρου 41Β του ν. 2725/1999 (Α΄121) ή ενώσεων προσώπων, με ή χωρίς, νομική προσωπικότητα, που λειτουργούν εν τοις πράγμασι ως λέσχες φιλάθλων ή ως παραρτήματα λεσχών φιλάθλων.»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News