Στον τελικό ο Παναθηναϊκός

Στον τελικό ο Παναθηναϊκός

Στον Παναθηναϊκό πήγε το πρώτο εισιτήριο για τον τελικό του Final 4 του Κυπέλλου Γυναικών, καθώς επικράτησε 67-66 του Αθηναϊκού και έτσι πλέον περιμένει έναν εκ των Ολυμπιακού ή ΠΑΟΚ. 

Συγκλονιστικά τα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης με τον Αθηναϊκό να επιστρέφει από το -6 (63-57) και να μειώνει στον πόντο (67-66) με τυχερό τρίποντο της Κυριακοπούλου.

[ads2]

Στην επόμενη επίθεση, οι «πράσινες» έκαναν το λάθος αφού η Αλμπάνεζ υπέπεσε σε βήματα, με την Κεχαγιά να ήταν μοιραία, καθώς αστόχησε σε τρίποντο λίγο πριν τη λήξη. 

Κορυφαία από το «τριφύλλι» ήταν η Αλμπάνεζ με 18 πόντους, ενώ από τις ηττημένες πρώτη σκόρερ ήταν η Κεχαγιά με 25 πόντους. 

Τα δεκάλεπτα: 18-11, 39-29, 53-45, 67-66 

Παναθηναϊκός (Παπαδόπουλος):Καλέντζου 5, Δανούση, Αυτζή 5, Αλμπανέζ 18, Κόνιαλη, Παντέλη 5, Σλούκα, Δίελλα 13, Πατεράκη, Λύμουρα 4, Ντέλβα 7, Κυριακοπούλου 10. 

Αθηναϊκός (Καλογερόπουλος):Δασκαλοπούλου 10, Σιδεράκη, Σπαθάρου 11, Σταμάτη, Λουκάτου, Κλίτσα, Κεχαγιά 25, Ντάναμ 9, Νίξινα 6, Ντάνιελ 5.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News