Στον τελικό με Αρμάνι ο «Εξάστερος» - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Παναθηναϊκός: Με Αρμάνι στον τελικό - Η ώρα και η μέρα

Ο Παναθηναϊκός στον τελικό του τουρνουά Παύλος Γιαννακόπουλος την Αρμάνι Μιλάνο.

Έπειτα από την εντυπωσιακή εμφάνιση κόντρα στην Εφές και την νίκη με 86-71, ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει την Αρμάνι Μιλάνο στον τελικό του τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος».

Το σύνολο του Ντέγιαν Ράντονιτς απέδωσε εξαιρετικά και στις δύο πλευρές του παρκέ, με πρωταγωνιστές τους δύο γκαρντ του, Πάρις Λι και Νέιτ Γουόλτερς. Συνολικά ουδείς υστέρησε, ενώ μοναδικό μελανό σημείο ήταν η 3η περίοδος, όπου η Εφές πάτησε το γκάζι πλησιάζοντας σε επικίνδυνο βαθμό.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 21.00 και θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ3.

Ντέγιαν Ράντονιτς: «Το καλύτερο παιχνίδι μας»

Ο προπονητής του «τριφυλλιού» έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας του, τηρουμένων των αναλογιών. Ο Σέρβος τεχνικός μίλησε στην κάμερα της κρατικής τηλεόρασης έπειτα από την αναμέτρηση με τους Τούρκους.

«Ήταν το καλύτερο παιχνίδι μας στην προετοιμασία και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Περιμένουμε το παιχνίδι με την Αρμάνι Μιλάνο αύριο και να είμαστε ακόμα πιο δυνατοί. Θέλουμε να είμαστε ακόμα πιο δυνατοί και στην άμυνα και στην επίθεση».

Μεταγραφικά μετά την ανακοίνωση του Ματέους Πονίτκα (εκτός και απόψε), ο Παναθηναϊκός ρίχνει το βάρος στην εύρεση ενός “4αριου” που θα γεμίσει περισσότερο την ρακέτα του.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News