Στον Παναθηναϊκό ο Ράνεφουρ

Στον Παναθηναϊκό ο Ράνεφουρ

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με τον Ελίας Ράνεφουρ για το τμήμα επιτραπέζιας αντισφαίρισης, για την αγωνιστική σεζόν 2020-2021.

Πρόκειται για μια σημαντική μεταγραφική κίνηση καθώς ο 24χρονος (γεν. 29/6/96) Σουηδός αναμένεται να βοηθήσει τα μέγιστα ώστε να ανέβει επίπεδο ο Σύλλογος.

Ο Ράνεφουρ είναι διεθνής με την Εθνική Σουηδίας με την οποία μάλιστα έχει προκριθεί και στους ολυμπιακούς αγώνες στο Τόκιο.

Έχει πολλές διακρίσεις στο παλμαρέ του και κορυφαία του στιγμή ήταν η δεύτερη θέση στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νέων το 2014.

Πέρυσι έπαιζε στην Χάλμσταντ με την οποία κατέκτησε τη δεύτερη θέση στο σουηδικό πρωτάθλημα και τον περασμένο Απρίλιο βρισκόταν στο No204 στον κόσμο, ενώ την 1η Ιουλίου 2019 βρισκόταν στην θέση No159 στην παγκόσμια κατάταξη.

Σε δήλωση του στο www.pao1908.com ο Ράνεφουρ είπε «Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι σε έναν τόσο γνωστό Σύλλογο όπως είναι ο Παναθηναϊκός σε όλα τα αθλήματα. Από την πλευρά μου θα προσπαθήσω για το καλύτερο δυνατό ώστε να εκπληρώσει η ομάδα τους στόχους της».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη μεταγραφή πραγματοποιήθηκε ουσιαστικά από τον κόσμο του Παναθηναϊκού και τα χρήματα που έβαλε στην καμπάνια «Σύλλογος πιο μεγάλος».

Ήδη έχουν αρχίσει και φαίνονται οι «καρποί» της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας που στηρίζει ενεργά τη «μάνα του λόχου».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News