Στον Παναθηναϊκό Α.Ο. ο Ζαφείρης Βολικάκης!

Στον Παναθηναϊκό Α.Ο. ο Ζαφείρης Βολικάκης!

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. ανακοίνωσε την απόκτηση του σπρίντερ ποδηλασίας πίστας Ζαφείρη Βολικάκη.

Ο Βολιώτης πρωταθλητής, γεννημένος στις 20/6/1989, αποτελεί την 11η μεταγραφή του τμήματος ποδηλασίας του Συλλόγου και προσθέτει στο δυναμικό της ομάδα μας τα στοιχεία της εκρηκτικότητας και της ταχύτητας για τη νέα αγωνιστική χρονιά.

[ads2]

Με καλύτερη ως τώρα στιγμή στην καριέρα του τη συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου το 2012, ο νεοαποκτηθείς αθλητής έχει να παρουσιάσει σημαντικές διακρίσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, που τον κατατάσσουν στην κατηγορία των top class Ελλήνων αθλητών στην ιστορία των αγωνισμάτων ταχύτητας.

Ενδεικτικά, έχει αναδειχτεί από το 2005 ως και σήμερα 40 φορές πρωταθλητής Ελλάδας, κατέχει ως προσωπικό ρεκόρ τα 10.048″ στο ατομικό σπριντ των 200μ. και εκπροσωπώντας τη χώρα μας στο εξωτερικό έχει να παρουσιάσει τις παρακάτω επιδόσεις:

2016
-1ος στο ομαδικό σπριντ στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα στην Αθήνα
-2ος στο κεϊρίν στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα στην Αθήνα
-2ος στο σπριντ των 200μ. στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα στην Αθήνα

2013
-6ος στο ομαδικό σπριντ του Παγκόσμιου Κυπέλλου στο Μεξικό

2010
-13ος στο ομαδικό σπριντ του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος στη Δανία
-4ος στο ομαδικό σπριντ του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στη Ρωσία
-4ος στο ομαδικό σπριντ του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στη Ρωσία

2009
-3ος στο κέιριν του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου στο Κότμπους της Γερμανίας
-4ος στο ομαδικό σπριντ του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Λευκορωσίας
-8ος στο κέιριν του Παγκόσμιου Κυπέλλου στην Κίνα

2008
-5ος στο ομαδικό σπριντ του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στην Πολωνία

2006
-3ος στο ομαδικό σπριντ του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος στο Βέλγιο

Παράλληλα, μετράει πληθώρα συμμετοχών και έχει ανέβει στο βάθρο διεθνών Grand Prix σε Ρωσία, Γερμανία, Αγγλία, Ιταλία και Λευκορωσία, τα τελευταία 2 χρόνια.

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. προσθέτει ένα πολύ ισχυρό όπλο στο οπλοστάσιό του για τη φετινή αγωνιστική χρονιά, με τον ίδιο τον αθλητή να δηλώνει απόλυτα ικανοποιημένος για την αίσια έκβαση της μεταγραφής του, αναφέροντας χαρακτηριστικά στο panathinaikos1908.gr:

“Σε λίγες ήμερες μια νέα αγωνιστική χρονιά ξεκινάει για μένα, με νέες προσδοκίες και καινούργιους στόχους! Το 2017 θα αγωνίζομαι με τα χρώματα του Παναθηναϊκού Α.Ο. και είμαι πολύ αισιόδοξος για αυτή τη συνεργασία. Από την πλευρά μου, θα προσπαθήσω να συμβάλλω ώστε ο Παναθηναϊκός να είναι στη θέση που του αρμόζει, στην κορυφή των ελληνικών ποδηλατικών ομάδων”.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News