Στον Παναθηναϊκό ο αμυντικός Ντανίλο Άτζιτς

Άλλαξε ώρα το ματς του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ Γιάννινα

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την ποιοτική ενίσχυση στο ρόστερ του, ανακοινώνοντας την απόκτηση του αμυντικού Ντανίλο Άτζιτς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον αμυντικό Ντανίλο Άτζιτς για το τμήμα υδατοσφαίρισης του Συλλόγου, για την αγωνιστική σεζόν 2022-2023.
Ο Μαυροβούνιος Άτζιτς έχει φορέσει τα σκουφάκια της Πρίμορατς Κότορ, της Παρτίζαν, της Μπούντβα, του Ερυθρού Αστέρα και την περσινή σεζόν του Υδραϊκού.

Παράλληλα, ο 26χρονος (γεν.1996, 1.91μ.) έχει στεφθεί πρωταθλητής και κυπελλούχος Σερβίας με την Παρτίζαν όπου ήταν συμπαίκτης με το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟ, τον τερματοφύλακα Στράγιο Ριστίτσεβιτς.

Ο Άτζιτς που με τις μικρές εθνικές ομάδες του Μαυροβουνίου έχει κατακτήσει ένα χρυσό μετάλλιο το 2013 στη Μάλτα, αναμένεται να προσφέρει πολύτιμες λύσεις στον κόουτς Μάζη.

Σε δήλωσή του στο pao1908.com είπε: «Είμαι πολύ περήφανος που είμαι μέλος της Παναθηναϊκής οικογένειας. Με την πρώτη επαφή με την ομάδα και μόλις έμαθα το πλάνο βρήκα αμέσως το ρόλο μου στον σχεδιασμό. Ανυπομονώ να δουλέψω με τον κόουτς Δημήτρη Μάζη και να συνεργαστώ με τους συμπαίκτες μου. Αναμένω ότι θα είναι μια δύσκολη και μεγάλη σεζόν με πολλούς απαιτητικούς αγώνες. Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να πετύχουμε τους στόχους μας. Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω στο Σύλλογο. Πάμε ΠΑΟ!»

Οι προηγούμενες ομάδες του:

Πρίμορατς Κότορ

Παρτίζαν

Μπούντβα

Ερυθρός Αστέρας

Υδραϊκός»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News