"Στον Παναθηναϊκό άλλαξα επίπεδο"

[ads]Η Λιθουανία για μια ακόμα φορά βρίσκεται στην τετράδα ενός μεγάλου τουρνουά και δείχνει την μεγάλη στόφα και την βαριά φανέλα που έχει. Ο Γιόνας Ματσιούλις, ο αδιαμφισβήτητος MVP στην ως τώρα πορεία της ομάδας του Καζλάουσκας, μίλησε για την μεγάλη νίκη επί της Ιταλίας, χαρακτήρισε σπουδαία ομάδα την Σερβία και ευχαρίστησε τον Παναθηναϊκό.

“Η προσπάθειά μας επιβραβεύτηκε και είμαστε στις 4 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Ήθελε πολύ μεγάλη προσπάθεια και όταν ένα ματς κρίνεται στην παράταση, τα πάντα μπορούν να συμβούν. Η Σερβία είναι ένας πολύ σπουδαίος αντίπαλος, δεν έχει ήττα στο τουρνουά και παίζει εξαιρετικό μπάσκετ. Έχουμε πολύ δύσκολο έργο”. Ρωτήθηκε για τον Παναθηναϊκό και την θητεία του στους πράσινους και σχολίασε: “Η εμπειρία μου στον Παναθηναϊκό, ο ρόλος μου και όσα βίωσα εκεί με βοήθησαν πάρα πολύ. Ουσιαστικά, στον Παναθηναϊκό άλλαξα επίπεδο ως παίκτης”!

Ο Ρενάλντας Σεϊμπούτις στάθηκε στο στιλ του μπάσκετ που παίχτηκε και στο γεγονός ότι η ομάδα του χρειάζεται ξεκούραση. “Ήταν ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι. Με μεγάλη ένταση, ταχύτητα και υψηλό τέμπο και σκορ. Δεν ξέρω ποιον βόλευε αυτό, αλλά εμείς σίγουρα έτσι θέλουμε και μας αρέσει να παίζουμε. Εκ του αποτελέσματος, φαίνεται ότι μας βόλευε. Η Σερβία είναι σίγουρα από τις καλύτερες ομάδες του τουρνουά, το έχει αποδείξει και πρέπει να παίξουμε ακόμα καλύτερα”.

Τέλος, ο Αντρέα Μπαρνιάρι, είπε: “Είχαμε την ευκαιρία να κερδίσουμε το παιχνίδι στην κανονική του διάρκεια, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Τώρα υπάρχει απογοήτευση, αλλά πρέπει να ανασυγκροτηθούμε και να προσηλωθούμε στο να πάρουμε την θέση για το Προολυμπιακό τουρνουά. Είναι πολύ σημαντικό”.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News