Στον... κόσμο του ο Βιγιαφάνες

Στον... κόσμο του ο Βιγιαφάνες

Ο Λούκας Βιγιαφάνιες, θεωρεί πως ο Παναθηναϊκός έπαιξε καλά απέναντι στον Πανιώνιο και δεν απειλήθηκε.

Η αντικατάσταση του Λούκας Βιγιαφάνιες λόγω τραυματισμού προκάλεσε ανησυχία στον Παναθηναϊκό, αλλά ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός ήταν καθησυχαστικός.

[ads2]

«Όχι, δεν είναι κάτι σοβαρό, απλώς δέχτηκα ένα χτύπημα στην κνήμη και ο γιατρός μου το έδεσε γιατί πρήστηκε. Από εκεί και πέρα, θα δούμε και αύριο πως θα αισθάνομαι στην προπόνηση», ανέφερε.

Όσο για το ισόπαλο 1-1, είπε: «Νομίζω ότι παίξαμε καλά και ο Πανιώνιος δεν μας έκανε ευκαιρίες. Κοιτάξαμε τις αντεπιθέσεις και να προσπαθήσουμε να παίξουμε ποδόσφαιρο. Στο πρώτο ημίχρονο, ήμασταν καλύτεροι από το δεύτερο».

Τέλος, για το αν η ομάδα του είχε έλλειψη ρυθμού ή φάνηκε κουρασμένη, τόνισε: «Νομίζω πως όχι. Δεν θα το έλεγα. Δεν το είδα όπως το περιγράφετε. Ήταν όντως ένας δύσκολος αγώνας. Ο σκοπός των αντιπάλων ήταν να μας χαλάσουν το παιχνίδι. Θεωρώ πως παίξαμε δυναμικά και δεν μας έλλειψε η ενέργεια».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News