Στον «αέρα» το Λαμία-Παναθηναϊκός λόγω κρουσμάτων

Λαμία - Παναθηναϊκός Live Streaming

Κρούσματα στην ομάδα της Φθιώτιδας και υπάρχει ανησυχία για τη διεξαγωγή του αγώνα που έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα.

Ακόμη ένα επεισόδιο αναμένεται να παιχτεί στο σίριαλ της αυριανής αναμέτρησης της Λαμίας με τον Παναθηναϊκό αφού σύμφωνα με το ρεπορτάζ των τελευταίων ωρών ο κορωνοϊός έχει χτυπήσει ξανά την πόρτα της ομάδας μας.

Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Lamia Ole, τη δεδομένη χρονική στιγμή το παιχνίδι βρίσκεται… στον αέρα και δεν είναι καθόλου σίγουρη η διεξαγωγή του και αυτό διότι μέλη των κυανόλευκων φέρονται σύμφωνα με τα όσα αναφέρει δημοσίευμα του εν λόγω site να έχουν προσβληθεί από κορωνοϊό!

Όλη η ομάδα έχει υποβληθεί στον απαραίτητο δειγματοληπτικό έλεγχο τα αποτελέσματα του οποίου αναμένονται το πρωί της Δευτέρας όταν και θα κριθεί η διεξαγωγή ή όχι του παιχνιδιού!

Πάντως υπενθυμίζουμε ότι για να αναβληθεί η αναμέτρηση θα πρέπει να υπάρχουν πάνω από 5 κρούσματα στην ομάδα!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News