Στόιτσκοφ: «Ένας από τους μεγαλύτερους συλλόγους στην Ευρώπη τότε ο Παναθηναϊκός»

Στόιτσκοφ: «Ένας από τους μεγαλύτερους συλλόγους στην Ευρώπη τότε ο Παναθηναϊκός»

Ο κορυφαίος Χρίστο Στόιτσκοφ φιλοξενήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της Μπαρτσελόνα και αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για την απόκτησή του.

Αναλυτικά, σε ερώτηση για το αν υπήρχαν άλλες ομάδες που ενδιαφέροταν να τον αποκτήσουν δήλωσε:

“Θα ονομάσω μόνο μια ομάδα από τις πολλές: Ο Παναθηναϊκός ήταν μία από τις μεγαλύτερους συλλόγους στην Ευρώπη στα τέλη της δεκαετίας του 80′. Ήρθαν να μου προσφέρουν αρκετά χρήματα, αλλά ήμουν πολύ νέος, ήμουν 20 χρονών και σκέφτηκα να μείνω ακόμα μια χρονιά στην Βουλγαρία κάτι που θα με εξυπηρετούσε να μάθω περισσότερα. Πρέπει να θυμόμαστε ότι η ΤΣΣΚΑ ήταν μια στρατιωτική ομάδα, στην οποία επικράτησε η πειθαρχία και είχε σπουδαίους παίκτες: τους Ιβανόφ, Πενέβ και Κοσταντίνοφ.”

Ο σπουδαίος Βούλγαρος δε ξεχνάει το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού, ωστόσο η συγκεκριμένη του δήλωση αντιφάσκει με προ ετών συνέντευξή του στην οποία είχε δήλωσε ότι είχε συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό, αλλά η κυβέρνηση της χώρας δεν του επέτρεψε να αφήσει την ΤΣΣΚΑ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News