ELABET: Ο Άρης έχει «Ενίσχυση» για σκορ στη Λιβαδειά

Η ομάδα της Λιβαδειάς αγνοεί προς το παρόν τη νίκη, παραμένει τελείως ακίνδυνη επιθετικά και πρόκειται για τη μοναδική ομάδα του πρωταθλήματος που ακόμα δεν έχει βρει ούτε ένα γκολ στη διοργάνωση. Αναμενόμενα στη Λιβαδειά ψάχνουν απεγνωσμένα τα πρώτα γκολ και το πρώτο μεγάλο αποτέλεσμα που θα τους βοηθήσει να σηκώσουν κεφάλι ενόψει της συνέχειας, όμως ο Άρης δεν φαίνεται πρόθυμος να… στρώσει το κόκκινο χαλί.

ELABET Άρης Λεβαδειακός

ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ 21+ | ELABET ΣΤΟΙΧΗΜΑΛεβαδειακός και Άρης κοντράρονται στη Λιβαδειά στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Super League, με τις δυο ομάδες να διαγράφουν μια διαφορετική πορεία στο πρωτάθλημα. Από τη μια πλευρά, ο Λεβαδειακός αδυνατεί να βρει το καλό του πρόσωπο και δεινοπαθεί στο ξεκίνημα της σεζόν. Η ομάδα του Χαραλάμπους προέρχεται από δυο απανωτές ισοπαλίες απέναντι σε Αστέρα Τρίπολης και Βόλο που του έχουν χαρίσει τους δυο από τους τρεις συνολικά βαθμούς που έχει συγκεντρώσει τη φετινή περίοδο, απολογισμός που την έχει περιορίσει στην 12η θέση της βαθμολογίας.

Δείτε στην Elabet τα ειδικά παικτών και όλες τις ενισχυμένες αποδόσεις στο Στοίχημα με την Ανανεωμένη Προσφορά* Γνωριμίας!

Η ομάδα της Λιβαδειάς αγνοεί προς το παρόν τη νίκη, παραμένει τελείως ακίνδυνη επιθετικά και πρόκειται για τη μοναδική ομάδα του πρωταθλήματος που ακόμα δεν έχει βρει ούτε ένα γκολ στη διοργάνωση. Αναμενόμενα στη Λιβαδειά ψάχνουν απεγνωσμένα τα πρώτα γκολ και το πρώτο μεγάλο αποτέλεσμα που θα τους βοηθήσει να σηκώσουν κεφάλι ενόψει της συνέχειας, όμως ο Άρης δεν φαίνεται πρόθυμος να… στρώσει το κόκκινο χαλί.

Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης
Πρόσθεσε Newspao.gr στο Google

ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟ στο 8.75: Ακριβές σκορ 0-2

Οι Θεσσαλονικείς από την πλευρά τους προέρχονται από ένα νικηφόρο σερί στο πρωτάθλημα, αν και μεσοβδόμαδα γνώρισαν την ήττα με 2-1 από τον Παναθηναϊκό κατά την εκδρομή τους στην Αθήνα για το Κύπελλο Ελλάδος. Σε επίπεδο Super League ωστόσο, συνεχίζουν τις υψηλές πτήσεις.

Τα απανωτά τρίποντα απέναντι σε Βόλο ELABET, Κηφισιά και Ατρόμητο τον βοήθησαν να ανέβει στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας με απολογισμό 16 βαθμών και ο Άρης έχει κάθε λόγο να ονειρεύεται για μια δυνατή, φετινή πορεία. Οφείλει βέβαια να προχωρήσει σε διορθωτικές κινήσεις στην ανασταλτική του λειτουργία, η οποία αποτελεί και τη μεγαλύτερη αδυναμία του. Τα 14 γκολ που έχει δεχτεί πρόκειται για το τέταρτο χειρότερο παθητικό ολόκληρης της κατηγορίας και αποτελεί μια επίδοση που δεν ανήκει σε ομάδα που ονειρεύεται την ευρωπαϊκή έξοδο.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές. 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΕΟΠΑΕ – ΓΡΑΜΜΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ: 1114 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr