ELABET: Αλαβές-Μάλαγα με Bet Builder έδρας
Η Αλαβές υποδέχεται τη Μάλαγα στο Μεντιθορόθα για τη La Liga.
ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ 21+ | ELABET ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Η La Liga συνεχίζεται με μια ενδιαφέρουσα αναμέτρηση στο «Μεντιθορόθα», όπου η Αλαβές υποδέχεται τη Μάλαγα. Οι Βάσκοι θέλουν να αξιοποιήσουν την έδρα τους, ενώ οι φιλοξενούμενοι εξακολουθούν να κυνηγούν την πρώτη τους νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.
Δείτε στην Elabet τα ειδικά παικτών και όλες τις ενισχυμένες αποδόσεις στο Στοίχημα με Ανανεωμένη Προσφοράς* Γνωριμίας!
Η Αλαβές συμπλήρωσε πέντε διαδοχικές αγωνιστικές χωρίς νίκη, μετρώντας τέσσερις ήττες και μία ισοπαλία. Ωστόσο, η αγωνιστική της εικόνα είναι καλύτερη από όσα αποτυπώνουν τα αποτελέσματα, καθώς και οι τέσσερις τελευταίες ήττες της ήρθαν με διαφορά ενός γκολ.
Στην πιο πρόσφατη αναμέτρηση ηττήθηκε με 2-1 από τη Θέλτα στο Βίγκο, έχοντας πάντως ευκαιρίες να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα. Το μεγάλο της πλεονέκτημα παραμένει η έδρα, αφού και οι τρεις φετινές επιτυχίες της έχουν σημειωθεί στο «Μεντιθορόθα».
ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟ στο 4.20 από 3.80: Νίκη Αλαβές & Over 2,5 γκολ και Over 8,5 κόρνερ
Από την άλλη, η Μάλαγα βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, με τέσσερις βαθμούς έπειτα από εννέα αγωνιστικές. Η ομάδα του Χουάνφραν Φούνες εξακολουθεί να αντιμετωπίζει σοβαρά αμυντικά προβλήματα, έχοντας δεχθεί 18 γκολ.
Στο τελευταίο παιχνίδι γνώρισε βαριά εντός έδρας ήττα με 5-2 από τη Ρεάλ Σοσιεδάδ. Παρά την επιθετική αντίδραση και τα δύο γκολ των Αντριάν Νίνιο και Πάμπλο Μαρτίνεθ, δεν κατάφερε να περιορίσει τις επιθετικές πρωτοβουλίες των αντιπάλων της.
Η παράδοση ευνοεί την Αλαβές, η οποία έχει ηττηθεί μόλις μία φορά στις έξι τελευταίες συναντήσεις των δύο ομάδων. Στην πιο πρόσφατη αναμέτρησή τους στο «Μεντιθορόθα», οι Βάσκοι είχαν επικρατήσει με 2-1.
*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΕΟΠΑΕ – ΓΡΑΜΜΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ: 1114 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος: «Τα 820 χιλιάρικα είναι ολόφρεσκα - Αυτό θα βοηθήσει να βρούμε από πού είναι»
- Βαθμολογία Conference League: Η θέση του Παναθηναϊκού μετά τη 2η αγωνιστική
- Ραπτόπουλος: «Ο Τεττέη θα γ@@@ πάλι, αν βρει τα πατήματά του» (vid)
- Κουτσιαύτης: «Η γραμμή έχει μπει λάθος στο γκολ του Τεττέη» (pic)
- Ομπράντοβιτς: «Με κάλεσαν από το εξωτερικό» - Τι απάντησε για το σκάνδαλο στο μπάσκετ