Στοίχημα η διαχείριση των σταρ της Αρμάνι

Βαθμολογία Euroleague: Η θέση του Παναθηναϊκού μετά την ήττα από τη Βιλερμπάν

Μετά από τη συντριβή που υπέστη από τη Βιλερμπάν ο Παναθηναϊκός θα κατέβει στο Μιλάνο με κατεβασμένα φτερά.

Μετά από τη συντριβή που υπέστη από τη Βιλερμπάν ο Παναθηναϊκός θα κατέβει στο Μιλάνο με κατεβασμένα φτερά.

Καμιά σχέση με το παιχνίδι του περασμένου Ιανουαρίου όταν οι πρωταθλητές λόγω της μεγάλης νίκης τους στο Καλίνινγκραντ επί της ΤΣΣΚΑ μπήκαν στο παρκέ με …μύτη, χωρίς συγκέντρωση και συγκεκριμένο πλάνο.

Αποτέλεσμα; Να δώσουν στην Αρμάνι το δικαίωμα να πιστέψει από το ξεκίνημα του αγώνα ότι μπορεί να φτάσει στη νίκη και την ίδια ώρα οι παίκτες, με πρώτο το Νικ Καλάθη, να χάσουν το μυαλό τους και συνάμα την επαφή με το σκορ. Η διαφορά έφτασε και στους 18 πόντους (79-61) στην τελευταία περίοδο, ο Παναθηναϊκός αντέδρασε μειώνοντας σε 91-84 ένα λεπτό πριν από το τέλος, αλλά… μέχρι εκεί.

Σε εκείνο το παιχνίδι ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ ήταν «όλα τα λεφτά» για την Αρμάνι (22π.), πολύ καλός κι ο Κίφερ Σάικς (από εκείνο το ματς …γυάλισε στους πράσινους που τον υπέγραψαν για ένα μήνα φέτος), ο οποίος είχε 17 πόντους με 2/8 δίποντα, 3/6 τρίποντα, 4/5 βολές.

Σε εκείνο το παιχνίδι είχε πάει στράφι κι η αφύπνιση του Τζίμερ Φριντέτ ο οποίος πέτυχε προσωπικό ρεκόρ καριέρας στην EuroLeague με 28 πόντους έχοντας 6/9 δίποντα, 5/8 τρίποντα και 1/1 βολή. Οι «πράσινοι» είδαν τους αντιπάλους τους να ευστοχούν σε πολλά τρίποντα (14/30) βραχνάς που ισχύει και φέτος και μάλιστα απέναντι σε ομάδες που δεν τις λες από τις τοπ της διοργάνωσης.

Μεγάλη περιέργεια έχουμε για απόψε στο πως θα διαχειριστούν οι παίκτες του Γιώργου Βόβορα σεσημασμένα …πιστόλια που κυκλοφορούν με την κόκκινη στολή.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News