Στοιχεία ηγέτη ο Σένκεφελντ

Στοιχεία ηγέτη ο Σένκεφελντ

Έχει γίνει κατανοητό σε όλους το πόσο σημαντικό είναι να μπορείς να κερδίζεις παιχνίδια σε κακές βραδιές.

Η νίκη με τον Απόλλωνα ήταν πολύτιμη για τον Παναθηναϊκό σε ένα ματς το οποίο δε στράβωσε στο τέλος, στην ύστατη φάση της αναμέτρησης.

Είναι φανερό ότι κάθε φορά που ένας εκ των Πούγγουρα, Σένκεφελντ (με τους οποίους νιώθει καλύτερα ο Σωκράτης Διούδης) έχει πρόβλημα φθοράς (η οποία τον βγάζει εκτός ρυθμού) οι πράσινοι θα έχουν πρόβλημα στα μετόπισθεν γιατί αναγκάζονται να πάνε σε σχήματα που δεν είναι “παιγμένα” μεταξύ τους (ο Ολλανδός π.χ με έναν εκ των Βέλεθ, Καραγιάννη) κι η αμφιβολία θαρρείς ότι ριζώνει μέσα τους.

Ο Μπαρτ- κατά την αποψή μας -αξίζει κάθε ευρώ του συμβολαίου του κι αποτελεί (εντελώς αξιοκρατικά) τον νέο ηγέτη στη καινούργια εποχή των πρασίνων. Προσωπικά μας αρέσει το παιχνίδι του, συνολικά ως πακέτο. Η βασική (μεταξύ άλλων) διαφορά του με τους κολοσσούς της θέσης (Χένρικσεν, Μαυρίδη, Καλλιτζάκη) είναι ότι δεν έχει μπορέσει ακόμα να προσφέρει την ασφάλεια πως όλα καλά θα πάνε όταν το χρονόμετρο παίρνει τον κατήφορο και τα δευτερόλεπτα τρέχουν για να αγκαλιάσουν τον μηδενισμό.

Η συναισθηματική νοημοσύνη, η ψυχραιμία και η αυτοπεποίθηση με την οποία ενεργούσαν υπό καθεστώς πίεσης οι προαναφερθέντες τους ανέβασαν στον Όλυμπο της παναθηναϊκής εκτίμησης. Ο Σένκεφελντ απέχει αρκετά από τους προκατόχους του, όμως στοιχεία για να ηγηθεί διαθέτει.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News