Στοίχημα η επάνοδος του Εμμανουηλίδη

Έχει τα δίκια του ο Εμμανουηλίδης

Ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης στην Τούμπα πήρε 2η συνεχόμενη (ολιγόλεπτη) συμμετοχή, θα μπορούσε να γίνει μάλιστα ήρωας αν στο 88′ ο Τάσος Χατζηγιοβάνης του πέταγε τη μπάλα για να την σπρώξει στα ανυπεράσπιστα δίχτυα.

Ο προπονητής πρόσφατα ζήτησε να παραμείνει ο μικρός στο Κορωπί παρότι μέχρι πρότινος δεν του έδειχνε εμπιστοσύνη.

Ο πιτσιρικάς έχει αίμα που βράζει, σε αυτές τις ηλικίες δεν είναι δύσκολο να σε πάρω από κάτω αν σου γίνει βεβαιότητα στο νου πως ότι κι αν κάνεις δεν πρόκειται να δεις λεπτά συμμετοχών.

Ο νεαρός μπορεί να πικράθηκε όταν έφυγε πέρσι για να πάει δανεικός στον Πανιώνιο.

Μπορεί επίσης να του κακοφαινόταν όταν μέχρι χθες ήταν αναπληρωματικός του… Σαβιέρ ενώ τα περσινά του κατορθώματα μαρτυρούσαν ότι ήταν ήδη καλύτερος του Πορτογάλου όταν ο Τσάβι Ρόκα αποφάσισε να τον εντάξει στο έμψυχο δυναμικό του τριφυλλιού.

Όμως είναι ακριβώς αυτές οι μικρές πίκρες που μπορούν να τον κάνουν υπολογίσιμη μονάδα για τον προπονητή του.

Οι δανεισμοί είναι δυσκολοχώνευτοι αλλά καμιά φορά μεγαλώνουν το πείσμα, ο πάγκος -αν δεν τον πάρεις πολύ βαριά- σε βοηθά να σκληρύνεις: οι μικρές αυτές ήττες είναι που σε οπλίζουν με θέληση. Θυμηθείτε τον Γιώργο Καραγκούνη και το πέρασμά του από τον Απόλλωνα.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News