«Στόχος του ΠΑΟ και μέχρι εκεί ο Αγραβάνης - Ο Σφαιρόπουλος είχε διώξει παίκτη για εκείνον!»

«Στόχος του ΠΑΟ και μέχρι εκεί ο Αγραβάνης - Ο Σφαιρόπουλος είχε διώξει παίκτη για εκείνον!»

Ο Δημήτρης Αγραβάνης είναι από τους πιο «καυτούς» free agents και το όνομά του συνδέεται τους τελευταίους μήνες με τον Παναθηναϊκό.

Όπως γράφει ο Τόλης Κοτζιάς στο SDNA, άλλες εποχές ο Σφαιρόπουλος είχε διώξει παίκτη για να εντάξει τον Αγραβάνη και τα υπόλοιπα έγιναν… ιστορία.

«Πλησιάζουμε στις 15 Αυγούστου και ο Αγραβάνης είναι χωρίς ομάδα, μετά το διαζύγιό του με τον Προμηθέα. Κάποια στιγμή αναφέρθηκε ως στόχος του Παναθηναϊκού, αλλά μέχρι εκεί. Πριν αναλάβει ο Βασίλης Σπανούλης το Περιστέρι, πολλοί ήταν σίγουροι ότι θα τον πάρει μαζί του. Τώρα υπάρχουν δημοσιεύματα, που αναφέρουν τις περιπτώσεις της Ουλμ και της Τουρκ Τέλεκομ. Αλλά και του ΝΒΑ!




Το 2012 ο Θανάσης Σκουρτόπουλος, τότε προπονητής του Πανιωνίου, είχε εισηγηθεί την απόκτησή του Αγραβάνη από το Μαρούσι. Οπερ και εγένετο. Ο Σκουρτόπουλος έφυγε κάποια στιγμή, λίγο μετά, και την θέση του πήρε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος. Ο πρώην προπονητής της Μακάμπι πίστεψε στον Αγραβάνη και τον έβαλε να παίξει.

Μάλιστα για να γίνει αυτό ακόμη καλύτερα, είχε διώξει τον Στραχίνια Ντραγκίσεβιτς (αδερφό του Ταντίγια, που έπαιξε στον Αρη). Τον είχε διώξει για να έχει περισσότερο χρόνο ο Ελληνας παίκτης. Και η δουλειά έγινε. Μέσα σε ένα χρόνο, ο Αγραβάνης έπιασε την ευκαιρία από τα μαλλιά και ο Ολυμπιακός έσπευσε να τον πάρει.»

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News