«Στόχος» ο Ολυμπιακός για Μαουρίσιο

«Στόχος» ο Ολυμπιακός για Μαουρίσιο

Ο Μαουρίσιο υπεβλήθη σε επέμβαση αποκατάστασης στη ρήξη μηνίσκου που υπέστη τις προηγούμενες μέρες.

Ο έμπειρος χαφ ο οποίος αποτελεί έναν εκ των MVP του Παναθηναϊκού τη φετινή σεζόν πλέον θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ στις 11 Απριλίου.

Κι αυτό διότι όπως έλεγαν χθες από τον Παναθηναϊκό ο χρόνος επιστροφής του Βραζιλιάνου στις προπονήσεις είναι είκοσι μέρες.

Μέχρι το αιώνιο ντέρμπι μεσολαβούν 24 μέρες κάτι το οποίο σημαίνει πως οριακά ο Μαουρίσιο αν πιέσει και λίγο τον εαυτό του θα μπορεί να τεθεί στη διάθεση του Λάζλο Μπόλονι και να προσφέρει τις υπηρεσίες του για το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη.

Η ενημέρωση της πράσινης ΠΑΕ ανέφερε: «Ο Μαουρίσιο υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση μετά από ρήξη μηνίσκου. Η επέμβαση ήταν επιτυχής. Ο παίκτης θα απουσιάσει για περίπου είκοσι ημέρες».

Πληροφορίες Sportday

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News