Στόχος να είναι βασικός ο Αγιούμπ στα πλέι οφ

Στόχος να είναι βασικός ο Αγιούμπ στα πλέι οφ

Την παρθενική του εμφάνιση με τα πράσινα σημείωσε χθες ο Γιασίν Αγιούμπ, ο οποίος έδειξε πως χρειάζεται λίγο χρόνο ακόμη προκειμένου να πιάσει υψηλά στάνταρντ. 

Ο Ολλανδομαροκινός «άσος» του Παναθηναϊκού έδειξε καλά στοιχεία στο χθεσινό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, ωστόσο, φάνηκε πως χρειάζεται λίγη υπομονή περισσότερο για να βρει καλύτερα τα πατήματά του.

Είχες μερικές καλές εμπνεύσεις στο παιχνίδι και έδειξε την ποιότητά του σε μερικές φάσεις. Φάνηκε ως ένας έξυπνος ποδοσφαιριστής, ο οποίος αντιλαμβάνεται τις κινήσεις των παικτών του και είναι συνεργάσιμος.

Βέβαια, το ντεμπούτο του έγινε κάπως… «άτσαλα», διότι εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, όταν είχαν κριθεί σχεδόν τα πάντα αναφορικά με την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Στα πιο βατά παιχνίδια με τον Παναιτωλικό, τον Αστέρα Τρίπολης και τον Βόλο θα πάρει κι άλλα λεπτά συμμετοχής, ώστε να βρεθεί στην καλύτερη δυνατή κατάσταση ενόψει των πλέι οφ.

Αυτός είναι κι ο στόχος των ανθρώπων του Παναθηναϊκού με τον Δώνη να του χαρίζει μια πρώτη καλή εμπειρία από το τι εστί Παναθηναϊκός και ελληνικό ποδόσφαιρο σε ένα ημιγεμάτο ΟΑΚΑ κόντρα σε έναν ισχυρό αντίπαλο, όπως ο ΠΑΟΚ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News