Στο... βάθος Λεωφόρος για την πρεμιέρα

Τα έσοδα του Παναθηναϊκού από το παιχνίδι με τη Λάρισα

Επικοινωνία για τη τραγική κατάσταση που βρίσκεται το χορτάρι του ΟΑΚΑ είχαν οι Αλαφούζος και Μελισσανίδης.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός είχε απευθείας επικοινωνία με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, με σκοπό να συζητήσουν για το σοβαρό αυτό ζήτημα.

Οι δύο άνδρες συμφώνησαν ότι πρέπει να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες, προκειμένου να λυθεί το πρόβλημα όσο και πιο σύντομα γίνεται.

Οι εργασίες αφορούν τον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ και πρέπει να θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο αν όχι απίθανο να προλάβουν να είναι όλα έτοιμα πριν την προγραμματισμένη έναρξη του πρωταθλήματος στις 12 Σεπτεμβρίου, αλλά φαίνεται πως μέχρι την δεύτερη αγωνιστική, μια βδομάδα αργότερα, θα είναι δυνατό να χρησιμοποιηθεί και πάλι το ΟΑΚΑ.

Αυτό σημαίνει ότι σε περίπτωση που η κλήρωση βγάλει γηπεδούχο τον Παναθηναϊκό την πρώτη  αγωνιστική, τότε θα χρειαστεί να αναζητήσει εναλλακτική έδρα, με τη Λεωφόρο να πέφτει για άλλη μια φορά στο τραπέζι των επιλογών.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News