Στο... βάθος Λεωφόρος για την πρεμιέρα
Επικοινωνία για τη τραγική κατάσταση που βρίσκεται το χορτάρι του ΟΑΚΑ είχαν οι Αλαφούζος και Μελισσανίδης.
Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός είχε απευθείας επικοινωνία με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, με σκοπό να συζητήσουν για το σοβαρό αυτό ζήτημα.
Οι δύο άνδρες συμφώνησαν ότι πρέπει να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες, προκειμένου να λυθεί το πρόβλημα όσο και πιο σύντομα γίνεται.
Οι εργασίες αφορούν τον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ και πρέπει να θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο αν όχι απίθανο να προλάβουν να είναι όλα έτοιμα πριν την προγραμματισμένη έναρξη του πρωταθλήματος στις 12 Σεπτεμβρίου, αλλά φαίνεται πως μέχρι την δεύτερη αγωνιστική, μια βδομάδα αργότερα, θα είναι δυνατό να χρησιμοποιηθεί και πάλι το ΟΑΚΑ.
Αυτό σημαίνει ότι σε περίπτωση που η κλήρωση βγάλει γηπεδούχο τον Παναθηναϊκό την πρώτη αγωνιστική, τότε θα χρειαστεί να αναζητήσει εναλλακτική έδρα, με τη Λεωφόρο να πέφτει για άλλη μια φορά στο τραπέζι των επιλογών.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος: Η φωτογραφία με το ΟΑΚΑ πριν το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός
- «Κίνηση-ματ του Αταμάν πριν το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, τα δεδομένα με Γκραντ»
- Παναθηναϊκός ενδεκάδα: Άμεσα βασικός ο Τεττέη
- Καρπετόπουλος: «Η πρόβλεψη για το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός»
- Παναθηναϊκός αποχωρήσεις: Η «μαύρη λίστα» με 8 παίκτες