Στο «τριφύλλι» παραμένει η Παπαφωτίου!

Στο «τριφύλλι» παραμένει η Παπαφωτίου!

Στον Παναθηναϊκό Α.Ο θα συνεχίσει να αγωνίζεται και την νέα χρονιά η Αθηνά Παπαφωτίου.

Η Ελληνίδα πασαδόρος πανηγύρισε το νταμπλ φέτος όντας από τα βασικά γρανάζια της ομάδας και στόχος της είναι να το επαναλάβει και την νέα σεζόν.

Οι δηλώσεις της Παπαφωτίου:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που για ακόμα έναν χρόνο θα φορέσω τη φανέλα του Παναθηναϊκού! Είχαμε μια φανταστική χρονιά και χαίρομαι που η επιστροφή μου στην Ελλάδα συνδυάστηκε με την επιστροφή του Παναθηναϊκού στην κορυφή μετά από πολλά χρόνια. Η επόμενη χρονιά παρουσιάζει ένα διαφορετικό κίνητρο για εμάς, καθώς καλούμαστε να υπερασπιστούμε τα κεκτημένα. Το να μείνεις στην κορυφή είναι ακόμα πιο δύσκολο από το να φτάσεις εκεί, κι είμαι ενθουσιασμένη και διψασμένη για αυτήν την καινούρια πρόκληση. Ανυπομονώ να παλεύουμε για κάθε παιχνίδι με τον κόσμο στο πλευρό μας. Ευχαριστώ τον Παναθηναϊκό και τους προπονητές για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου! Τα λέμε σύντομα!»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News