Στο «τριφύλλι» και φέτος η Γερασιμάτου

Στο «τριφύλλι» και φέτος η Γερασιμάτου

O Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Ιωάννα Γερασιμάτου για την αγωνιστική σεζόν 2020-2021, για το τμήμα επιτραπέζιας αντισφαίρισης.

Το τμήμα επιτραπέζιας αντισφαίρισης γυναικών του Παναθηναϊκού επέστρεψε στα μεγάλα σαλόνια και θα διεκδικήσει και πάλι κάποιο τίτλο μετά την δεκαετία του ΄70.

Η Ιωάννα Γερασιμάτου θα φορέσει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το «τριφύλλι» ενώ πέρυσι ήταν πρωταθλήτρια στο διπλό νεανίδων και δευτεραθλήτρια στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Νέων γυναικών. Παράλληλα πήρε τη δεύτερη θέση στο διπλό στο πανελλήνιο πρωτάθλημα γυναικών που έγινε πέρυσι στα Χανιά.

Σε δήλωση της στο www.pao1908.com η Γερασιμάτου τόνισε «Νιώθω πολύ χαρούμενη που για δεύτερη συνεχόμενη χρόνια θα βρίσκομαι και θα αποτελώ μέρος της ομάδας του Παναθηναϊκού.

Η περσινή χρόνια έφερε πολύ χαρά στην ομάδα μας αφού καταφέραμε από την Α2 κατηγορία να ανέβουμε στην Α1 κατηγορία

Φέτος θα έχουμε πολύ δυνατή ομάδα και στόχο μας είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος Για μένα επίσης ήταν μια πολύ καλή χρόνια είχα καλά ατομικά αποτελέσματα με τη βοήθεια όλων των μελών και συμπαικτριών του Παναθηναϊκού Στηρίζω την ομάδα και πάμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα πάντα με πολύ προσπάθεια, προπόνηση και πείσμα».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News