Στο τραπέζι τα επόμενα βήματα για τον Βοτανικό πριν την υπογραφή των διμερών συμβάσεων

Περήφανος ο Μπακογιάννης για τη Διπλή Ανάπλαση: «Επιτέλους...»

Ποια είναι τα επόμενα βήματα για την υλοποίηση του έργου του Βοτανικού. Η καθυστέρηση και η Γ.Σ του Ερασιτέχνη.

Δημόσιο, δήμος Αθηναίων, ΠΑΕ Παναθηναϊκός και Ερασιτέχνης έχουν συμφωνήσει επί της αρχής για τις διμερείς συμβάσεις, οι οποίες βρίσκονται στην τελική ευθεία και σε φάση «φινιρίσματος». Πριν, όμως, φτάσουμε στην ώρα των υπογραφών θα πρέπει να γίνει το εξής:

Όλες οι πλευρές θα πρέπει να καταλήξουν, να συμφωνήσουν και να υπογράψουν για το ποια θα είναι τα επόμενα βήματα από την υπογραφή των συμβάσεων και μετά. Άνθρωποι που βρίσκονται «μέσα» στο πρότζεκτ τονίζουν πως η καθυστέρηση που υπάρχει είναι για το καλό του έργου και πως οι συζητήσεις βρίσκονται σε θετική κατεύθυνση.

Τέλος, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η Γ.Σ του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, η οποία και θα πρέπει να εγκρίνει ή να απορρίψει τις διμερείς συμβάσεις του πλάνου που αφορούν τον όμιλο, ώστε να προχωρήσει αδιάκοπτα η διαδικασία ή να «κολλήσει».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News