Στο Top 10 U25 της Ευρωλίγκα δύο παίκτες του «Εξάστερου»!

Στο Top 10 U25 της Ευρωλίγκα δύο παίκτες του «Εξάστερου»!

Η Ευρωλίγκα έβαλε δύο παίκτες του Παναθηναϊκού στην κορυφαία ευρωπαϊκή δεκάδα με τους καλύτερους ηλικίας κάτω των 25 ετών.

Οι Τζεχάιβ Φλόιντ και Λευτέρης Μαντζούκας εκπροσωπούν τον Παναθηναϊκό στο «TOP 10 U25» της Ευρωλίγκα.

Στην ίδια λίστα βρίσκονται επίσης ο Ντάβιντε Αλβίτι της Αρμάνι, ο Μαλτέ Ντέλοου της Άλμπα, ο Ρόκας Γιοκουμπάιτις της Μπαρτσελόνα, ο Ελί Οκόμπο της Βιλερμπάν, ο Τάντας Σεντεκέρσκις της Μπασκόνια, ο Ρομάν Σόρκιν της Μακάμπι, ο Βίκτορ Ουεμπανιάμα της Βιλερμπάν και ο Γιόβελ Ζούσμαν της Άλμπα.

Δείτε αναλυτικά τα σχόλια της Euroleague για τους Τζεχάιβ Φλόιντ και Λευτέρη Μαντζούκα του Παναθηναϊκού:

«Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ χρειαζόταν έναν rim protector και βρήκε έναν στο πρόσωπο του Τζεχάιβ Φλόιντ, ο οποίος προέρχεται από μία δυνατή σεζόν με την Χάποελ Γκαλίλ Γκιλμπόα. Ο Φλόιντ είχε 11.4 πόντους, 7.9 ριμπάουντ και 1.7 τάπες σε 36 παιχνίδια στο πρωτάθλημα Ισραήλ. Ήταν ο κορυφαίος σε ποσοστό εύστοχων δίποντων (74.2%). Ήταν επίσης ο κορυφαίος μπλοκέρ της σεζόν 2019-20 στο ελληνικό πρωτάθλημα με τη Λάρισα. Η αθλητικότητα, η επιθετικότητα και ο τέλειος συγχρονισμός του επιτρέπουν να αλλάζει τα παιχνίδια, μέσω της άμυνας, κάτι που είναι πάντα ένα συν» αναφέρουν για τον Φλόιντ.

«Ο Ελευθέριος Μαντζούκας υπέγραψε στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ στα μέσα της προηγούμενης σεζόν, αλλά δεν έπαιξε για τους πράσινους στην Ευρωλίγκα. Έχει δείξει ωστόσο τις εκτελεστικές του ικανότητες στο Eurocup με τον Προμηθέα Πάτρας. Ο Μαντζούκας είχε μέσο όρο 6.7 πόντους με 60% στο τρίποντο, σε 7 παιχνίδια, ανάμεσά τους και οι 24 πόντοι με 6/6 τρίποντα εκτός έδρας με την Γκραν Κανάρια. Ο Μαντζούκας, ένας φόργουορντ ύψους 2.07μ., μόλις έγινε 18 και είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα στην καριέρα του» είναι το σχόλιο για τον Μαντζούκα.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News