Στο τέλος τα κατάφεραν

Στο τέλος τα κατάφεραν

[ads]

Τον Πανιώνιο αντιμετώπισε σήμερα η Κ17 του Παναθηναϊκού, όπου αναδείχθηκε ισόπαλη με 1-1, μία εβδομάδα μετά την ισοπαλία με τον Ολυμπιακό στο Ρέντη.

[ads2]

Οι πράσινοι βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 29′ λεπτό της αναμέτρηση με γκολ του Καλαμάρη και κατάφεραν να απαντήσουν στο τέλος του αγώνα, αφού στο 89 ο Φραντζέσκος έκανε την προβολή έκανε το 1-1.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Σπύρος Μαραγκός): Χριστογεώργος, Καραγιάννης, Πογιάνης, Παλασκώνης, Βενέτης, Σκεντεράι, Καλομοίρης, Θεοδωράκης, Εμμανουηλίδης, Χριστουδούλου, Σούλτσε. Έπαιξαν ως αλλαγή και οι Ζωγραφάκης, Κολόκας, Μαντζώρος, Φραντζέσκος, Δουγένης

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Ζαλάβρας): Τζώρτζης, Καμπουρούδης, Νίκο, Ιωαννίδης, Γρηγοριάδης, Ατζέλι, Ζώτος, Σωτηρόπουλος, Γρηγορόπουλος, Καλαμάρης, Μαχαίρας, ενώ μπήκαν και οι Τσερέκος, Δαυίδης, Οικονόμου, Γιατσάι, Μπρόκι.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Γιώργος Μπαλαχάμης
Είμαι Παναθηναϊκός από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου. Πάντα ήθελα να μαθαίνω πρώτος τι γίνεται στον Παναθηναϊκό και κάπως έτσι ήρθε στην ζωή μου η αθλητική δημοσιογραφία. Όνειρά μου; Ο Παναθηναϊός... συνέχεια πρωταθλητής και ευρωπαϊκός τελικός στο ποδόσφαιρο. Επικοινωνία: giorgos.balahamis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News