Στο... ρελαντί ο Παναθηναϊκός τον Άρη, χρειάζεται «σερί» νικών! (vid)

Στο... ρελαντί ο Παναθηναϊκός τον Άρη, χρειάζεται «σερί» νικών! (vid)

«Καθάρισε» τον Άρη από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός που θέλει να «χτίσει» σερί νικών και ψυχολογία, ενόψει του Κυπέλλου Ελλάδος. Εξαιρετικό παιχνίδι από Γουόλτερς και Γκουντάιτις.

Αποφασισμένος να μη δώσει δικαιώματα και στην έδρα του απέναντι στον Άρη , ο Παναθηναϊκός μπήκε φορτσάτος στο παρκέ και πέτυχε ένα απίθανο σερί 19-0 στο ξεκίνημα του αγώνα.

Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν, πέτυχαν ένα επιμέρους σκορ 2-10, μείωσαν στους 7 αλλά οι «πράσινοι» δεν επέτρεψαν να «ψαλιδιστεί» περαιτέρω η διαφορά. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε στην υψηλότερη τιμή αυτής μεταξύ των δύο ομάδων (45-24).




Στο β’ ημίχρονο ανέβηκαν οι εντάσεις με τον Καστρίτη να τα βάζει με τον Ντουέιν Μπέικον και τους διαιτητές να μοιράζουν «Τ». Ο κορυφαίος του αγώνας ήταν ο Νέιτ Γουόλτερς, ο οποίος κυριάρχησε σε όλες τις στατιστικές. Το Τριφύλλι πήρε διαφορά 25 πόντων στο τρίτο δεκάλεπτο (74-49) και το τελευταίο μέρος του παιχνιδιού απέκτησε διαδικαστικό χαρακτήρα.

Ο Παναθηναϊκός χαλάρωσε και ο Άρης μείωσε την απόσταση στο 86-69 (από τους 28 στους 17). Ένα τρίποντο του Γιώργου Καλαϊτζάκη έβαλε «στοπ» στο συνεχόμενο σκοράρισμα του Άρη. Με το σκορ στο 96-75 χρησιμοποιήθηκε από τον Ράντονιτς ο Σαμοντούροβ. Ο Παναθηναϊκός δεν σκόραρε 100 με το σκορ να τελειώνει 96-79.

Στο... ρελαντί ο Παναθηναϊκός τον Άρη, χρειάζεται «σερί» νικών! (vid)

Τα δεκάλεπτα: 24-7, 45-24, 74-49, 96-79

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News