Στο "κόκκινο" η πίεση στον Ρόκα

Πογιάτος: «Ήρθα στην καλύτερη ομάδα της Ελλάδας»

Ο Τσάβι Ρόκα πρέπει να νιώθει πολύ μεγαλύτερη πίεση από το Ντάνι Πογιάτος.

Στο κάτω κάτω ο δεύτερος μια χαρά περνούσε στην πιτσιρικαρία της Ρεάλ Μαδρίτης, είχε κανένα λόγο να έρθει στη χώρα μας ο άνθρωπος και σε κάθε παιχνίδι να τον βλέπεις να έχει χάσει το χρώμα του;

Την άνοιξη σε επίσκεψη οπαδών στο Κορωπί ο τεχνικός διευθυντής τέθηκε προ των ευθυνών του από τον κόσμο, που του χρέωσε το “φάγωμα” του Γιώργου Δώνη που χωρίς να μας έχει μαγέψει τα περασμένα χρόνια τουλάχιστον του δόθηκε το credit ότι συμμάζεψε τον σύλλογο όταν βρέθηκε στα χειρότερά του και μπόρεσε να το κάνει με άπειρα παιδάκια και επιλογές από τα πανέρια.

Οι περισσότεροι παρουσιάζονται βέβαιοι ότι με άνοδο του μπάτζετ και προσεκτικότερες επιλογές, το “τρένο” παραμένοντας στο Κορωπί για τρίτη σεζόν, δύσκολα θα παρουσίαζε σύνολο που δεν σου κάνει αίσθηση να δεις λόγω του φόβου και της ανημποριάς που αναδύει.

Σε περίπτωση που ο ιδοκτήτης αποφασίσει να πάρει (για άλλη μια φορά) σκούπα και φαράσι ο Ρόκα είναι ο πρώτος που θα πληρώσει το μάρμαρο αφού ο Ισπανός ήταν εκείνος που τον έπεισε ότι θα εκτινάξει την ομάδα επιλέγοντας λύσεις από την ισπανική (κυρίως) αγορά.

Δημήτρης Στρατή

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News