Στο προσκήνιο η προετοιμασία για τον Εξάστερο

Πασκουάλ: «Είχαμε μεγαλύτερη επιμονή και  αποφασιστικότητα»

Ο Παναθηναϊκός Superfoods έχει σχεδόν ολοκληρώσει το ρόστερ του για τη νέα σεζόν και μία από τις εκκρεμότητες που έχουν να λύσουν στην “πράσινη” ΚΑΕ είναι το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Ο Τσάβι Πασκουάλ βρίσκεται νυχθημερόν στο ΟΑΚΑ, ώστε να διευθετήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες, ώστε να έχει όλους τους παίκτες που θέλει στην ομάδα.

Το “αγκάθι” του Καταλανού τεχνικού είναι οι υποχρεώσεις αρκετών παικτών του με τις Εθνικές τους ομάδες και έτσι δε θα μπορέσει να τους έχει όλους στο πρώτο σκέλος των προπονήσεων. Εξάλλου πρέπει να γνωρίζει με ποιους θα κάνει την προετοιμασία και αυτό θα το μάθει από τα “κοψίματα” που θα υπάρξουν από τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα.

Μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να ολοκληρωθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες για το πρόγραμμα που θα ακολουθήσει το Τριφύλλι, λίγο πριν την έναρξη των επίσημων διοργανώσεων. Δηλαδή το πότε θα ξεκινήσει η προετοιμασία και πόσα φιλικά θα δώσει.

Το μόνο “σιγουράκι” για τους νταμπλούχους Ελλάδος είναι η συμμετοχή του στο “Gomelsky cup”, όπου συμμετέχει εδώ και πολλά χρόνια.

«Ζέσταμα» ενόψει Champions League! Προγνωστικά στοιχήματος

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News