Στο προσκήνιο διαρκώς για λάθος λόγους!

Γύρισε στην Αθήνα ο Βιγιαφάνιες! (pic)

Όσο κι αν ο Λούκας Βιγιαφάνιες προσπάθησε με ανάρτησή του στο Instagram να …λειάνει τις λεπτομέρειες του τσακωμού του με τον Τάσο Χατζηγιοβάνη, λέγοντας πως λογομάχησε κι ουδέποτε χειροδίκησε εις βάρος του Μυτιληνιού, το θέμα παραμένει πως ο Αργεντινός εδώ και μήνες είναι διαρκώς στο προσκήνιο για λάθος λόγους.

Νεύρα, κακή απόδοση, μούτρα στις προπονήσεις, πρωταγωνιστής επεισοδίων κτλ. Πέρυσι δεν έκανε την διαφορά κι ας είχε πλουσιοπάροχο συμβόλαιο για τα δεδομένα του σημερινού Παναθηναϊκού.

Από αυτόν είδαμε στιγμές, ουχί διάρκεια αν κι εδώ που τα λέμε έτσι όπως (δεν) δουλεύτηκε η περσινή ομάδα ήταν ζήτημα να ξεχώριζαν 1-2 παίκτες της. Ο Νοτιοαμερικάνος κοστίζει αδρά στο club, πάνω από 600.000 ευρώ.

Η ασυλία του παρελθόντος έχει περάσει ανεπιστρεπτί για τον Λούκας που καλείται να συνέλθει αφού ο ανταγωνισμός μετά τον ερχομό Λούντκβιστ και Βιτάλ αυξάνεται.

Παίρνοντας ο Παναθηναϊκός αυτούς τους παίκτες και ειδικά τον Βραζιλιάνο που καλύπτει ακριβώς τα κουτάκια στην ενδεκάδα που συμπλήρωνε πέρσι ο Βιγιαφάνιες, γίνεται φανερό πως σφίγγει ο κλοιός για τον Αργεντινό χαφ.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News