Στο ΟΑΚΑ οπαδοί του Παναθηναϊκού - Τι τους είπε ο Πιτίνο!

Στο ΟΑΚΑ οπαδοί του Παναθηναϊκού - Τι τους είπε ο Πιτίνο!

Στο ΟΑΚΑ βρέθηκαν περίπου 50 οπαδοί του Παναθηναϊκού, προκειμένου να εμψυχώσουν την ομάδα ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.

Συγκεκριμένα, την ώρα της προπόνησης περίπου 50 φίλοι της ομάδας βρέθηκαν στο Μαρούσι ζητώντας τη νίκη στο ντέρμπι της Παρασκευής κόντρα στον Ολυμπιακό.

Συγκεκριμένα, οι οπαδοί τόνισαν:

«Είμαστε περήφανοι που στον σύλλογός μας έχει έρθει ένας προπονητής σαν τον Πιτίνο. Είναι τύχη για εμάς και για τους παίκτες να σε έχουμε με όλη αυτή την πορεία που έχεις. Θέλουμε να ξέρετε ότι γνωρίζουμε καλά την κατάσταση, πως είναι δύσκολη, ότι πρέπει να διορθώσουμε αυτά που γίνανε στον πρώτο γύρο της Ευρωλίκας. Σας πιστεύουμε. Πιστεύουμε ότι αξίζετε να φοράτε αυτή τη φανέλα, ότι σέβεστε τον Παναθηναϊκό και τον αγαπάτε. Ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε δίπλα σας και ακόμα κι αν κάποιες φορές ακούτε κάποιους μαλ… από την κερκίδα να σας βρίζουν, να ξέρετε ότι αυτοί οι μαλ… είναι οι ίδιοι που θα σας χειροκροτήσουν στην επόμενη φάση. Κλείστε τα αυτιά σας, μην ακούτε κανέναν. Κάντε αυτό που είπε ο προπονητής σας, εμείς θα είμαστε δίπλα σας πάντα».

Ο Ρικ Πιτίνο ευχαρίστησε τους οπαδούς λέγοντας: «Σας ευχαριστώ για την παρουσία σας εδώ. Να είστε σίγουροι βέβαια ότι αυτή η ομάδα δίνει πάντα το 100% της δύναμής της. Να μην θεωρείται ποτέ ότι δεν δίνουν τα πάντα. Επειδή με ρωτάνε αν μου αρέσει η Ελλάδα, μπορώ να σας πω ότι οποιοδήποτε μέρος στον κόσμο θα μου άρεσε, και μου αρέσει, όταν έχω παίκτες σαν αυτούς. Είτε παίζουμε εντός, είτε παίζουμε εκτός έδρας να είστε σίγουροι ότι θα παίζουμε για να κερδίζει ο Παναθηναϊκός».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News