Στο ΟΑΚΑ ο Γιαννακόπουλος! Δείτε το λόγο...

Στο ΟΑΚΑ ο Γιαννακόπουλος! Δείτε το λόγο...

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος βρέθηκε στο ΟΑΚΑ, καλωσόρισε τον Αργύρη Πεδουλάκη και τους συνεργάτες του και μίλησε στην ομάδα!

Ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού βρέθηκε στο ΟΑΚΑ, καλωσόρισε για δεύτερη φορά τον Αργύρη Πεδουλάκη στην ομάδα και μίλησε στους παίκτες ενόψει της συνέχειας.

[ads2]

Στο ΟΑΚΑ βρέθηκε χθες (21/4) το απόγευμα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και παρακολούθησε μέρος της προπόνησης του Παναθηναϊκού.

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός καλωσόρισε τον Αργύρη Πεδουλάκη και το τεχνικό του επιτελείο (θα έχει μαζί του τους Νίκο Παππά, Παναγιώτη Διαμαντόπουλο, Κώστα Τσαρτσαρή και πιθανώς αργότερα να ενταχθεί ο Γιώργος Βόβορας). Άλλωστε, ο Άρτζι αποτελεί προσωπική επιλογή του ιδιοκτήτη του Εξάστερου, θεωρώντας πως μαζί του οι πράσινοι μπορούν να επανέλθουν στην κορυφή της Ελλάδας, όπως είχε συμβεί στην πρώτη θητεία του Έλληνα κόουτς.

Από ‘κει και πέρα, όμως, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μίλησε και στους παίκτες, σε μια κίνηση ενότητας, όπου εξέφρασε τη στήριξή του προς αυτούς. Τους τόνισε χαρακτηριστικά πως ό,τι έγινε στην Ευρωλίγκα, έγινε κι από ‘δω και πέρα υπάρχει μπροστά ο μεγάλος στόχος: Η κατάκτηση του πρωταθλήματος με μειονέκτημα έδρας.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News