Στο νοσοκομείο παίκτης του Παναθηναϊκού - Το ευχαριστώ της οικογένειας

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ - Ποιο το νέο μέλος

Το δικό του Γολγοθά ανέβηκε το προηγούμενο διάστημα οικογένεια παίκτη του Παναθηναϊκού.

Με επιστολή τους προς την ομάδα, γονείς νεαρού ποδοσφαιριστή της ακαδημίας του Παναθηναϊκού έκαναν γνωστή τη βοήθεια που έλαβαν από το τριφύλλι για την αντιμετώπιση του σοβαρού προβλήματος υγείας του παιδιού τους.

Η επιστολή αναφέρει:

“Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε δημόσια τους γιατρούς κυρίους Πολιτάκη, Γρετζελιά και το νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ, στο οποίο είχε νοσηλευτεί ο γιος μας και παίκτης της ακαδημίας του Παναθηναϊκού.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τον γιατρό του Παναθηναϊκού, κύριο Λεβάκο, για την αμέριστη φροντίδα και την επιστημονική του επάρκεια. Ομοίως, ευχαριστούμε τον γιατρό των ακαδημιών, κύριο Σίνη, καθώς και τον ψυχολόγο, κύριο Κασταμονίτη.

Ευχαριστούμε τον κύριο Νταμπίζα για το ενδιαφέρον του όλον αυτόν τον καιρό. Ευχαριστούμε από καρδιάς τον πρώην διευθυντή των Ακαδημιών, Τάκη Φύσσα, για την αμέριστη συμπαράσταση και το ενδιαφέρον που επέδειξε όλο αυτό το δύσκολο χρονικό διάστημα.

Ευχαριστούμε βαθύτατα τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννη Αλαφούζο και τον πρόεδρο κύριο Μαυροκουκουλάκη, για το ανθρώπινο ήθος με το οποίο προσέγγισαν την περίπτωση του παιδιού μας.

Ευχαριστούμε την διευθύντρια του Λυκείου, κυρία Φουσέκη, καθώς και τους καθηγητές για τη συμπαράσταση τους όλο αυτό το δύσκολο για εμάς χρονικό διάστημα.

Οικογένεια Κ.Α.”

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News