«Στο μικροσκόπιο του Παναθηναϊκού ο Βίκτορ Γένσεν»

«Στο μικροσκόπιο του Παναθηναϊκού ο Βίκτορ Γένσεν»

Ο Παναθηναϊκός έχει ανοιχτές τις κεραίες για την ενίσχυσή του και σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24, μία από τις περιπτώσεις που εξετάζονται είναι ο Δανός μέσος, Βίκτορ Γένσεν, δανεικός από τον Άγιαξ στην Ρόζενμποργκ το τελευταίο οκτάμηνο.

Σύμφωνα με to δημοσίευμα μία απ’ τις περιπτώσεις που έχουν προταθεί κι εξετάζονται από τους πράσινους είναι ο Δανός δημιουργικός μέσος, Βίκτορ Γένσεν (διεθνής με την U21 κι όλες τις “μικρές” Εθνικές), ο οποίος ανήκει στον Άγιαξ και το τελευταίο οκτάμηνο αγωνίστηκε ως δανεικός στη νορβηγική Ρόζενμποργκ.

Ο 23χρονος μέσος έκανε ένα πολύ καλό πρωτάθλημα στη Νορβηγία μετρώντας 5 γκολ και 5 ασίστ σε 30 επίσημα ματς στη νορβηγική Eliteserien και το Κύπελλο.

Γεννημένος στις 8 Φεβρουαρίου 2000 στην Κοπεγχάγη, ο Γένσεν έχει τον ίδιο ατζέντη με τον μεσοαμυντικό της Νόρτζελαντ, Γιάκομπ Κρίστενσεν και προτάθηκε πριν από λίγες εβδομάδες στον Παναθηναϊκό, μπαίνοντας στο “μικροσκόπιο” του τεχνικού τιμ.

Με τον Άγιαξ δεσμεύεται έως το 2024, έχοντας αποκτηθεί το καλοκαίρι του 2017 από την Κοπεγχάγη, αντί 3,5 εκατ. ευρώ. Επί μία τριετία ήταν μόνιμο μέλος της U21 του Αίαντα παίζοντας μόλις 3 φορές με την πρώτη ομάδα, ενώ τον Φλεβάρη του 2021 δόθηκε δανεικός για 6 μήνες στην Νόρτζελαντ με την οποία μέτρησε 3 γκολ και 3 ασίστ σε 18 ματς.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News