Στο «μέιλ» της ΠΑΕ το όνομα του Στοΐκοβιτς

Στο «μέιλ» της ΠΑΕ το όνομα του Στοΐκοβιτς

Ενόψει της θερινής μεταγραφικής περιόδου έφθασε στα χέρια της ΠΑΕ Παναθηναϊκός η πρόταση για την απόκτηση του Φιλίπ Στοΐκοβιτς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newspao.gr, ο 28χρονος Μαυροβούνιος δεξιός μπακ της Ραπίντ Βιέννης είναι ανάμεσα στα ονόματα που έχουν προωθηθεί από agents για μεταγραφή στις επόμενες περιόδους.

Φέτος, ο εν λόγω ποδοσφαιριστής είχε παρουσία στους αγώνες των ομίλων του Europa League με τους Αυστριακούς, οι οποίοι έχουν αδελφική σχέση με τον Παναθηναϊκό. Το… φοβερό είναι πως πριν γίνει παίκτης της Ραπίντ, ο Στοΐκοβιτς ανήκε στον Ερυθρό Αστέρα.

Η χρηματική του αξία ανέρχεται στα 2 εκατ. ευρώ. Από το 2016 μέχρι και σήμερα έχει καταγράψει 16 συμμετοχές με το εθνόσημο του Μαυροβουνίου στο στήθος του.

Αναφορικά με το Τριφύλλι, εκείνο θα ψάξει δεξί μπακ το ερχόμενο καλοκαίρι, μιας και ο Κώτσιρας δεν έχει αποδώσει (μέχρι στιγμής), ενώ ο Σάντσες λόγικά, θα αποχωρήσει από το σύλλογο, μιας και το συμβόλαιό του λήγει το επόμενο εξάμηνο.

Δείτε τον:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News