Στο Κορωπί ο Πέτριτς

Πέτριτς

[ads]

Στο Κορωπί βρέθηκε ο Μλάντεν Πέτριτς ωστόσο…

[ads2]

Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, λόγω μίας προσωπικής του υπόθεσης, βρέθηκε στο Κορωπί την ώρα της προπόνησης των πρασίνων, όπου χαιρέτησε παλιούς του συμπαίκτες και φίλους που γνώρισε από την θητεία του στο Τριφύλλι.

Το όνομα του Κροάτη είχε ακουστεί στο πρόσφατο παρελθόν ως υποψήφιο για την θέση του τιμ μάνατζερ στον Παναθηναϊκό, μαζί με πληθώρα άλλων ονομάτων. Το μόνο σίγουρο είναι ότι στην Πράσινη ΠΑΕ δεν έχουν λάβει, ακόμα, οριστική απόφαση για το συγκεκριμένο πόστο.

Η σημερινή παρουσία του Πέτριτς στο προπονητικό κέντρο των Πρασίνων σε καμία περίπτωση δεν είχε να κάνει με τα σενάρια που κυκλοφορούν. Ο Κροάτης βρέθηκε στο Κορωπί για καθαρά προσωπική του υπόθεση.  Άλλωστε στο πρόσφατο παρελθόν είχε δηλώσει ότι κανείς από τον Παναθηναϊκό δεν τον είχε ενοχλήσει για να αναλάβει κάποιο πόστο στον σύλλογο.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Γιώργος Μπαλαχάμης
Είμαι Παναθηναϊκός από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου. Πάντα ήθελα να μαθαίνω πρώτος τι γίνεται στον Παναθηναϊκό και κάπως έτσι ήρθε στην ζωή μου η αθλητική δημοσιογραφία. Όνειρά μου; Ο Παναθηναϊός... συνέχεια πρωταθλητής και ευρωπαϊκός τελικός στο ποδόσφαιρο. Επικοινωνία: giorgos.balahamis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News